Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Propagací homosexuality a genderu ke světlým zítřkům.

Vnímám vzrůstající propagaci homosexuality a genderu. Naše společnost potřebuje zvýšit porodnost pro zachování své přirozené obnovy. Import ilegálních migrantů z nám nepřátelského kulturního prostředí není řešením problému.

V poslední době silně vnímám vzrůstající propagaci homosexuality a genderu v médiích a ve společnosti. Jaké články jsou nám předkládány více – články podporující standardní rodinu s dětmi, nebo články informující o různých šílenostech jako je společné WC pro všechny a adopce dětí homosexuály? Převažují články hájící naši vlastní kulturu a podporující přirozenou reprodukci, nebo články propagující islám a masovou ilegální migraci do Evropy? Souvisí to spolu? Podle mě ano.

Nemám nic proti homosexuálům, pokud mi svojí homosexualitou nemávají před očima. I oni jsou lidé a já jim přeji, aby byli šťastní. Vadí mi však, že se z tohoto soukromého tématu stala věc veřejná. Vnímám to jako agresi vůči společnosti a diktát menšiny. Typickou ukázkou je pochod Prague Pride. Stačí se podívat na fotografie z Prague Pride a pochopíte, co mám na mysli. Hezky to napsal Robert Troška ve svém blogu Prague Pride – přehlídka tolerance? Nikoliv, jen oslava nechutného exhibicionismu. Dovolím si z článku Roberta Trošky citovat jeho otce, který o homosexualitě řekl: „Když se jim to líbí, ať si tak žijí, ale je to slepá cesta vývoje.“

Propagace homosexuality a genderu je jen střípek mozaiky. Faktorů, které naši společnost oslabují, je samozřejmě mnohem více.  

Homosexuální sklony mají přibližně 4 % populace. Mají homosexuální témata v médiích prostor odpovídající podílu homosexuálů ve společnosti? Podle mě mají prostor mnohonásobně vyšší. A s ohledem na situaci v západní Evropě a v USA je zřejmé, že bude ještě mnohem hůře.

Uměle se vytváří atmosféra, že být homosexuál je "in". To je zhoubné, zoufale zhoubné, některé hlavně mladé lidi to ovlivní a ovlivňuje. 

Je propagace homosexuality a genderu pro naši společnost přínosná? Rozhodně není! Když si vzpomenu, jak jsem se cítil v době pohlavního dospívání a jaké mě trápily pochybnosti, tak jsem přesvědčen o tom, že propagace homosexuality je velmi nebezpečná a škodlivá věc. Jedna věc je respektovat homosexualitu malé části členů společnosti jako jejich soukromou věc, druhá věc je být svědkem toho, kdy propagace těchto témat obsazuje veřejný prostor a v důsledku oslabuje celou naši společnost. Bez dětí není budoucnost. A homosexualita a děti, to mi nejde dohromady.

Jedním z argumentů zastánců ilegální migrace do Evropy je tvrzení, že máme málo dětí, tudíž se naše společnost přirozeně neobnovuje, počet obyvatel by bez imigrace přirozeně klesal, a tudíž potřebujeme imigranty, kteří budou pracovat, aby nás jednou měl kdo živit v důchodu.

Představa, že někdo naší společnosti naprosto kulturně cizí, jako jsou převážně muslimové z Blízkého a Středního východu a z Afriky, bude pracovat a živit nás v penzi, je naivní a nebezpečná. Proč by to dělali? Tito lidé nebudou s námi cítit žádnou sounáležitost, a pokud budou volit mezi vlastními dětmi (vlastní budoucností) a cizími starými lidmi, tak jednoznačně dají přednost vlastním dětem. Všude v západní Evropě vytvářejí muslimové paralelní společnost s vlastními zákony.

Představa, že trávím stáří ve společnosti, kterou přebírá mně cizí a nepřátelská kultura, je můj zlý sen. Na západ od našich hranic je to již v mnoha místech realita. Proč? Protože demografie!

Jediná správná cesta je nastartovat vyšší porodnost tak, aby byl vývoj naší společnosti trvale udržitelný. Migrace může sloužit pouze jako doplněk a jen za předpokladu, že se jedná o migraci ze stejného kulturního prostředí. Migrační invaze nám nepřátelské kultury je pro nás nebezpečná a ohrožující a to i v případě, že se příchozí lidé do naší společnosti tzv. integrují. Integrace migrantů, o které se tak hodně mluví, je nedostatečná, my potřebujeme asimilaci! Homogenita našeho národa, která je tolik napadána, je naší obrovskou výhodou a je to atribut, který musíme ze všech sil hájit.

Jde naše společnost po cestě, která směřuje k vyšší porodnosti a k rovnovážnému stavu? Nejde! Čeho jsme svědky? Prodlužuje se doba školní docházky a tím se oddaluje dosažení ekonomické dospělosti. Podíl absolventů vysokých škol roste, jejich praktické uplatnění však klesá. Místo, abychom mladou generaci podporovali v zakládání rodin, tak jim házíme klacky pod nohy. Rodina se zakládá stále později a porodnost je nedostatečná. Místo výchovy k zodpovědnosti jsme svědky propagace práv a nároků. Žijeme na dluh a na úkor budoucích generací.

Výstižně to řekl Aleš Brichta: „Je nutné vytvořit v mladých lidech, a hlavně v mladých ženách pocit, že si jich společnost bude vážit, když budou mít děti. Že budou zajištěné, aby mohly normálně důstojně žít, že se budou moct bez problému vrátit do práce, že jim děti vezmou ve školce. Zajistit tyhle základní věci, které teď nefungují.“

Proč jsme vlastně na světě? Jaký je smysl našeho života? Hlavním účelem naší existence je předat naše geny dál do další generace! A pokud na to zapomeneme, tak...

Všude na Západě jsme svědky toho, že ilegální migranti, kterým je poskytnut azyl, mají na všechno přednostní nárok – na bydlení zdarma, na práci, na sociální dávky, na vzdělání. U nás tomu nebude jinak. Je zřejmé, že přijímání migrantů z cizího kulturního okruhu schopnost ozdravění společnosti dále snižuje. Konkurence v přístupu k cenově dostupnému bydlení a práci se zvyšuje, životní podmínky pro majoritu ve společnosti se tak zhoršují.

Jestlipak lidé, kteří pracují ze všech sil na demontáži rodiny - základního kamene naší společnosti – někdy přemýšleli o tom, že jednou budou také staří a že se o ně nebude mít kdo postarat? Napadlo je někdy, že naší společnost pomáhají stahovat ke dnu? Cítí zodpovědnost alespoň vůči svým rodičům, když už ji necítí vůči svým dětem?

A proto… Jen tak dál! Propagujte homosexualitu a gender! Propagujte a braňte islám! Podporujte přijímání ilegálních migrantů! Ničte naši společnost a oslabujte její obranyschopnost! Kupředu levá, zpátky ni krok!

P. S.: Děkuji všem homosexuálům, kteří nenosí svoji homosexualitu na rukávu a nechávají si ji pro sebe.

Autor: Libor Popovský | středa 1.3.2017 9:09 | karma článku: 40,69 | přečteno: 1611x
  • Další články autora

Libor Popovský

Šmelina se zelenou energií

Podtitul článku: "Růst ́zelených ́ zisků jde ruku v ruce s bezohledným omezováním svobody občanů." Článek J. B. Shurka "The Green Energy Profiteering Scam", který vyšel 20. října 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

9.2.2023 v 11:02 | Karma: 29,47 | Přečteno: 606x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Opakem tyranie není demokracie a světová vláda, ale svoboda a práva jednotlivce

Článek J. B. Shurka "The Antidote to Tyranny is Liberty, Not Democracy or International Government", který vyšel 31. července 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

27.1.2023 v 17:31 | Karma: 20,93 | Přečteno: 430x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Svoboda stojí za to, aby se za ni bojovalo

Článek J. B. Shurka "Liberty Is Worth the Fight", který vyšel 23. listopadu 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

20.1.2023 v 7:04 | Karma: 13,99 | Přečteno: 208x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Důvody, proč jsou výsledky letošních amerických prezidentských voleb velmi podezřelé

Článek Patricka Bashama "Reasons why the 2020 Presidential Election is Deeply Puzzling", který vyšel 27. listopadu 2020 v americkém on-line magazínu The Spectator, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

6.12.2020 v 13:34 | Karma: 38,53 | Přečteno: 1567x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Byly prezidentské volby v USA ukradeny?

Článek Soerena Kerna "Was the US Election Stolen?", který vyšel 17. listopadu 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou. Dlouhý článek...

21.11.2020 v 9:16 | Karma: 33,41 | Přečteno: 1362x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

KOMENTÁŘ: Český důchodce, pro vládu nepřítel číslo jedna

25. dubna 2024  7:47

Vláda dokola opakuje, že nebude na důchody pro příští generace a zbankrotujeme. Nic takového...

Arizonští poslanci zrušili 160 let starý zákon, který zakazoval potraty

25. dubna 2024  6:54

Zákonodárci ve Sněmovně reprezentantů v americkém státě Arizona ve čtvrtek schválili zrušení zákona...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."