Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Angela Merkelová: Falešný prorok Evropy

Překlad původního textu Vijety Uniyala „Angela Merkel: False Prophet of Europe" pro českou verzi webu Gatestone Institute zpracovaný mnou a paní Helenou Kolínskou. Článek vyšel 4. 12. 2016.
  • Svojí iniciativou na zpřísnění zákonů o zbraních, jejímž cílem je, aby se zbraně nedostaly do „nesprávných rukou,“ ministr spravedlnosti Maas necílí na islamisty, kteří pro Německo představují existenciální hrozbu, ale na obskurní německou skupinu s názvem „Občané Říše.“
  • Německý deník Bild popisuje zákon navržený Maasem takto: „13-letá dětská nevěsta by musela svědčit proti svému manželovi a říct, že její blaho jako dítěte je v ohrožení. Pokud ani dítě ani Zemský úřad péče o mládež nepodá stížnost, manželství by bylo pro všechny praktické účely prohlášeno za legitimní. " Tento zákon rozhodně nebere v úvahu možnost důvěrného nátlaku na dítě, natož nepřehlédnutelnou pravděpodobnost přímých hrozeb.
  • Ministr spravedlnosti Maas se evidentně stará více o „genderovou image“, než aby se staral o opravdu utlačované ženy a ohrožené děti. V novém zákoně navrženém nedávno jeho ministerstvem, Maass odmítl zákaz dětských manželství.
  • “Pro Francii i Německo jdoucí v příštím roce k volbám, však existuje možnost demokratického sametového „evropského jara.“

Ve svém prvním poselství německá kancléřka Angela Merkelová poučovala zvoleného prezidenta Donalda Trumpa o pohlavní, rasové a náboženské rovnoprávnosti. Jak to vyjádřil New York Times, Merkelová „stanovila svou cenu“ pro spolupráci Německa s Trumpovou administrativou, jmenovitě „úctu k lidské důstojnosti a menšinám od člověka, který zesměšňoval obojí.“

Pokud to bylo něco víc než politické gesto a kancléřce Merkelové by skutečně záleželo na „lidské důstojnosti“ nebo právech těch nejzranitelnějších osob, měla by začít u sebe doma..

Po rok trvajícím vyšetřování masových sexuálních útoků v Kolíně nad Rýnem, kde odhadem 2 000 imigrantů - většinou z arabských a muslimských zemí – obtěžovalo nejméně 1200 žen, se téměř všem mužům podařilo vyváznout bez trestu.

Ministr vnitra Severního Porýní-Vestfálska Ralf Jäger potvrdil minulý týden tento výsledek, když řekl, že „většina případů [znásilnění a sexuálního napadení v Kolíně nad Rýnem] zůstane nevyřešena.“ Podobné koordinované sexuální útoky provedené migranty proběhly také v dalších německých městech, včetně Hamburku, kde bylo hlášeno více než 500 zkoumaných případů. Očekává se, že zůstanou také „nevyřešeny“.

Angela Merkelová, která poučovala Donalda Trumpa o genderu, se ani neobtěžovala navštívit ženy, které byly znásilněny a napadeny v Kolíně nad Rýnem a dalších německých městech - přestože se tyto ženy staly obětí její vlastní nezdařené politiky otevřených hranic.

Jak se opět blíží Silvestr, „multikulturní“ ráj Angely Merkelové vypadá stále víc a víc jako policejní stát. Podle uniklých důvěrných policejních zpráv zveřejněných v  německých novinách Express, se Kolín nad Rýnem proměnil v opevněné město, aby se zabránilo opakování loňských masových sexuálních útoků. Bezpečnostní síly budou monitorovat ulice pomocí vrtulníků, bezpečnostních kamer, pozorovatelen a hlídek jízdní policie. Město Hamburk údajně také podnikne podobné kroky.

Zatímco vláda Angely Merkelové vyzbrojuje policii, probíhají snahy zpřísnit zákony o zbraních pro obyvatelstvo. Jak 28. listopadu oznámila veřejnoprávní stanice Deutsche Welle: „Ministr spravedlnosti Heiko Maas vyzval ke zpřísnění zákonů o zbraních, aby se zbraně nedostaly do nesprávných rukou.“ Touto svojí nejnovější iniciativou necílí ministr Maas na islamisty, kteří pro Německo a zbytek západního světa představují existenciální hrozbu, ale na obskurní  německou skupinu s názvem „Občané Říše.“

Ministr spravedlnosti zjevně sdílí Merkelové zkreslený pohled na svět. Po silvestrovských sexuálních útocích v Německu navrhl Maass „léčit“ epidemii znásilnění zákazem „sexistické reklamy.“ V dubnu Deutsche Welle hlásila:

Cílem tohoto návrhu - který je údajně reakcí na sexuální útoky v Kolíně nad Rýnem na Silvestra - je vytvořit v Německu „moderní genderovou image“… Plakáty nebo reklamy, které „redukují ženy či muže jen na sexuální objekty“ by v budoucnu mohly být zakázány. V případě sporu bude muset rozhodnout soud.

Ministr spravedlnosti Maas se evidentně stará více o „genderovou image“, než aby se staral o opravdu utlačované ženy a ohrožené děti. V novém zákonu nedávno navrženém jeho ministerstvem Maass odmítl zákaz dětských manželství. Oficiální německé statistiky odhadují počet dětí v manželství v Německu na 1 475, z nichž 361 jsou mladší 14 let – toto je rostoucí trend díky nekontrolované migraci z muslimských zemí.

Německý deník Bild popisuje zákon navržený Maasem takto:

„13-letá dětská nevěsta by musela svědčit proti svému manželovi a říct, že její blaho, jako dítěte je v ohrožení. Pokud ani dítě, ani Zemský úřad péče o mládež nepodá stížnost, manželství by bylo pro všechny praktické účely prohlášeno za legitimní."

Tento zákon rozhodně nebere v úvahu možnost důvěrného nátlaku na dítě, natož nepřehlédnutelnou pravděpodobnost přímých hrozeb.

V Německu Angely Merkelové je právo fyzicky zdatného muže - migranta nadřazeno právu sexuálně napadené ženy a bezbranného dítěte.

Po volebním vítězství Donalda Trumpa, upínají liberálové z celého světa své veškeré naděje na Merkelovou. „Osiřelí“ liberálové, v podstatě ovšem autoritářští, zřejmě hledají nového vůdce, za nímž by se mohli sešikovat. Mnozí v hlavním proudu na Západě už německou kancléřku nazývají „vůdkyní svobodného světa.“ Po prohře Clintonové označil americký internetový časopis Politico Merkelovou téměř mesiášským termínem „globální spasitel.“

Zatímco se Merkelová bude na podzim roku 2017 ucházet o znovuzvolení pro čtvrté volební období, počítá s extrémně příznivým mediálním pokrytím a nadšenou podporou od celebrit, což by jí mělo umožnit znovu zvítězit.

(Zdroj obrázku: Tobias Koch / Wikimedia Commons)

Poté, co demokratické kandidátce Hillary Clintonové nevyšel pokus stát se prezidentkou, odletěl prezident Barack Obama do Německa, aby podpořil pokus Merkelové o znovuzvolení. Poté co si Británie zvolila Brexit a Trump vyhrál bitvu o Bílý dům, se liberální establishment a řadoví liberálové v médiích hlavního proudu horečně snaží udržet Merkelovou u moci. Porážka Merkelové z rukou ožívající nacionalistické strany, jako je Alternativa pro Německo (AFD), by mohla udeřit na jejich „globalistický projekt“ přímo v srdci Evropy.

Německé volby v příštím roce budou především referendem o politice otevřených hranic Angely Merkelové. Bylo to především její pozastavení hraničních kontrol - a Dublinského protokolu - v září 2015, které otevřelo stavidla pro arabskou a muslimskou masovou migraci.

Pokud se křesťanští demokraté (CDU) Angely Merkelové vynoří jako největší strana a podaří se jí být v čele další vládní koalice, bude to médii a elitami vydáváno za ospravedlnění její politiky „Uprchlíci vítejte“.

Neočekávaná prohra Merkelové by nicméně mohla znamenat zánik nejen pro její politiku masové migrace, ale i pro celý „evropský projekt“ sídlící v Bruselu – německý „Brexit“ („Dexit“?).

Pro Francii i Německo jdoucí v příštím roce k volbám, však existuje možnost demokratického, sametového „evropského jara.“

Vijeta Uniyal je Ind, analytik aktuálních události, působící v Evropě.

Česká verze webu Gatestone Institute.

Angela Merkel: False Prophet of Europe

 

 

Autor: Libor Popovský | středa 12.4.2017 9:09 | karma článku: 29,56 | přečteno: 1050x
  • Další články autora

Libor Popovský

Šmelina se zelenou energií

Podtitul článku: "Růst ́zelených ́ zisků jde ruku v ruce s bezohledným omezováním svobody občanů." Článek J. B. Shurka "The Green Energy Profiteering Scam", který vyšel 20. října 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

9.2.2023 v 11:02 | Karma: 29,47 | Přečteno: 606x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Opakem tyranie není demokracie a světová vláda, ale svoboda a práva jednotlivce

Článek J. B. Shurka "The Antidote to Tyranny is Liberty, Not Democracy or International Government", který vyšel 31. července 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

27.1.2023 v 17:31 | Karma: 20,93 | Přečteno: 430x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Svoboda stojí za to, aby se za ni bojovalo

Článek J. B. Shurka "Liberty Is Worth the Fight", který vyšel 23. listopadu 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

20.1.2023 v 7:04 | Karma: 13,99 | Přečteno: 208x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Důvody, proč jsou výsledky letošních amerických prezidentských voleb velmi podezřelé

Článek Patricka Bashama "Reasons why the 2020 Presidential Election is Deeply Puzzling", který vyšel 27. listopadu 2020 v americkém on-line magazínu The Spectator, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

6.12.2020 v 13:34 | Karma: 38,53 | Přečteno: 1567x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Byly prezidentské volby v USA ukradeny?

Článek Soerena Kerna "Was the US Election Stolen?", který vyšel 17. listopadu 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou. Dlouhý článek...

21.11.2020 v 9:16 | Karma: 33,41 | Přečteno: 1362x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Americké prezidentské volby ještě neskončily

Článek Chrisse Farrella "The Election is Not Over", který vyšel 9. listopadu 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

11.11.2020 v 9:14 | Karma: 32,71 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Itálie: Za obranu státních hranic skončíte u soudu

Článek Giulia Meottiho "Italy: Defend National Borders, End Up on Trial", který vyšel 11. října 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

27.10.2020 v 9:18 | Karma: 34,25 | Přečteno: 821x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Komentáře prominentních černochů ke hnutí Black Lives Matter – část 1

Článek Soerena Kerna "Black Appraisals of Black Lives Matter – Part I", který vyšel 15. září 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou. Dlouhý článek...

8.10.2020 v 9:13 | Karma: 35,32 | Přečteno: 1587x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Donald Trump a Nobelova cena míru: Radši obchodovat než válčit

Článek Amira Taheriho "Trump and Nobel Prize: Make Deals Not War", který vyšel 20. září 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

5.10.2020 v 9:12 | Karma: 22,69 | Přečteno: 345x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Black Lives Matter: „Všechno to tady podpálíme“ – část 2

Článek Soerena Kerna "Black Lives Matter: "We Will Burn Down This System" - Part II", který vyšel 2. srpna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

19.8.2020 v 9:12 | Karma: 32,35 | Přečteno: 1376x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Black Lives Matter: „Jsme vyškolené marxistky" - část 1

Článek Soerena Kerna "Black Lives Matter: "We Are Trained Marxists" - Part I", který vyšel 2. července 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

23.7.2020 v 9:15 | Karma: 36,59 | Přečteno: 1876x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Stručná historie Antify: část 2 - Antifa v USA

Článek Soerena Kerna "A Brief History of Antifa: Part II", který vyšel 23. června 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

7.7.2020 v 9:15 | Karma: 24,48 | Přečteno: 533x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Stručná historie Antify: část 1

Článek Soerena Kerna "A Brief History of Antifa: Part I", který vyšel 12. června 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

29.6.2020 v 9:15 | Karma: 29,40 | Přečteno: 739x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Evropa: Protikřesťanské útoky dosáhly v roce 2019 rekordního počtu

Článek Soerena Kerna "Europe: Anti-Christian Attacks Reach All-Time High in 2019", který vyšel 1. ledna 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

11.5.2020 v 9:15 | Karma: 26,52 | Přečteno: 618x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Nový evropský intelektuální fašismus

Článek Giulia Meottiho "Europe's New Academic Fascism", který vyšel 23. února 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

4.5.2020 v 9:15 | Karma: 36,38 | Přečteno: 1330x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Koronavirus: Monstrózní čínské mlžení

Článek Giulia Meottiho "Coronavirus: China's Great Cover-up", který vyšel 5. dubna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

14.4.2020 v 9:15 | Karma: 22,36 | Přečteno: 643x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Koronavirus: Čína zaplavuje Evropu nekvalitním zdravotnickým materiálem

Článek Soerena Kerna "Coronavirus: China Floods Europe With Defective Medical Equipment", který vyšel 3. dubna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

9.4.2020 v 9:05 | Karma: 18,86 | Přečteno: 431x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Západ se musí probudit a postavit se čínské věrolomnosti čelem

Článek Giulia Meottiho "The West Needs to Wake Up to China's Duplicity", který vyšel 28. března 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

7.4.2020 v 9:07 | Karma: 24,47 | Přečteno: 851x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Koronavirus: Evropská unie v rozkladu

Článek Soerena Kerna "Coronavirus: The European Union Unravels", který vyšel 27. března 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

3.4.2020 v 9:15 | Karma: 29,59 | Přečteno: 909x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Zprávě EU o integraci migrantů uniká podstata problému

Článek Judith Bergman "New EU Report on Integration Misses the Point", který vyšel 25. ledna 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

30.3.2020 v 9:15 | Karma: 36,22 | Přečteno: 1334x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."