Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kolik dětí mají evropští politici?

Kolik dětí mají členové české a německé vlády? A kolik komisaři Evropské komise? Proč se členové západoevropských vlád chovají tak sebevražedně k vlastním národům? Cítí odpovědnost vůči svým dětem? 

Známá rada do života: „Postav dům, zasaď strom a zploď syna“ podle mě patří mezi největší moudrosti, které nám naši předkové zanechali.

Politici se ve většině případů jeví jako naprosto odtržení od reality. Chovají se naprosto nezodpovědně vůči dalším generacím a jejich činnost vzbuzuje v mnoha lidech včetně mě velké obavy z budoucnosti.

Giulio Meotti má pravdu, když říká, že nás Evropany vedou naši lídři do katastrofy. Ze zvědavosti jsem se rozhodl si udělat malý průzkum, jak na tom jsou evropští politici co do počtu dětí. Do svého průzkumu jsem zahrnul ministry české a německé vlády a komisaře Evropské komise.

Již před časem jsem se rozhodl, že v budoucnu se budu snažit při volbách brát u každého politika v potaz i to, jestli má nebo nemá děti. Jsem si samozřejmě vědom toho, že někteří lidé děti z různých důvodů prostě mít nemohou a já to vůbec nemusím zjistit, nebo prostě jen neměli štěstí na toho pravého partnera. Také si nemyslím, že by lidé nutně museli mít děti, je to rozhodnutí každého z nás, přestože z biologického hlediska je to hlavní smysl naší existence.

Malá perlička na odlehčení.

Zdá se, že existují i politici, kteří si tento problém uvědomují a usilovně pracují na jeho řešení. V rozhovoru v deníku E15 dne 29. 5. 2017 Pavel Bělobrádek řekl: „Například je jistě pravda, že velkým národohospodářským i společenským problémem je stárnutí, demografická křivka. My se s kolegy Jurečkou, Gazdíkem a Rakušanem docela snažíme, dohromady máme 13 dětí a čtrnácté je na cestě. Ale sami to nezvládneme.“

Zde jsou výsledky mé práce. 

 

Vláda České republiky

Celkem 40 dětí.  40 dětí : 17 členů vlády = průměr 2,35 dítěte na 1 člena vlády.

 

Vláda Německé spolkové republiky.

VěkStav
62VdanáWikipedie
57ŽenatýWikipedieOsobní web
63ŽenatýWikipedieOsobní web
50Wikipedie
74ŽenatýWikipedie
63SvobodnáNeuvedenoWikipedie
46Wikipedie
59ŽenatýWikipedie
58VdanáWikipedie
43VdanáWikipedie
56ŽenatýWikipedie
47ŽenatýWikipedie
65NeuvedenoWikipedie
66VdanáWikipedie
61ŽenatýWikipedieOsobní web
58SvobodnýNeuvedenoWikipedieOsobní web

Celkem 32 dětí.  32 dětí : 16 členů vlády = průměr  2 děti na 1 člena vlády.

 

Evropská komise

VěkStav
62ŽenatýNemá dětiWikipedie
56ŽenatýWikipedie
43VdanáWikipedie
60ŽenatýWikipedie
50ŽenatýWikipedie
45ŽenatýNeuvedenohttps://ec.europa.eu/commission/commissioners/2014-2019/dombrovskis_en#timeline Životopis
45ŽenatýWikipedie
63RozvedenýWikipedie
59NeuvedenoWikipedie
49VdanáThe Companion to the European Comission, str. 41
NeuvedenoNeuvedenoWikipedie
67ŽenatýWikipedie
66ŽenatýWikipedie
65ŽenatýWikipedie
63ŽenatýWikipedie
60NeuvedenoNeuvedenoWikipedie
59ŽenatýNeuvedenoWikipedie
58NeuvedenoNeuvedenoWikipedie
56Wikipedie
53V minulosti byla vdaná.NeuvedenoWikipedie
53VdanáWikipedie
52RozvedenáWikipedie
50ŽenatýWikipedie
49VdanáNeuvedenoWikipedie
49VdanáWikipedie
46ŽenatýWikipedie
52ŽenatýNeuvedenoWikipedie

V případě členů Evropské komise se mi bohužel nepodařilo u 8 komisařů nalézt informaci o jejich dětech. Předpokládám, že když se komisař zveřejnění této informace vyhýbá, tak děti spíše nemá, přesto raději číslo níže berte, prosím vás, s rezervou. Děkuji.

Pokud by byla pravda, že politici, kteří údaj o dětech nemají zveřejněn, děti nemají, tak by výpočet vypadal takto: Celkem 43 dětí.  43 dětí : 27 komisařů  = průměr 1,59 dítěte na 1 komisaře Evropské komise.

Co k tomu říci?

Zdá se, že členové vlád jsou na tom co do počtu dětí stejně, jako běžná populace Evropy.

Je logické, že se do čelních funkcí prosadili bezdětní lidé jako Jean Claude Juncker a Angela Merkelová, kteří se mohou plně věnovat jen své práci a rodina jim nespotřebuje tolik času a energie. Je to logické, ale zároveň společensky škodlivé a nebezpečné.

Proč se ale členové vlád chovají tak sebevražedně k vlastním národům, přestože mají děti? Vládnou Jean Claude Juncker a Angela Merkelová jako absolutističtí monarchové, kterým se členové jejich "kabinetu" bez odmluvy podřizují? Lze předpokládat, že pokud by se ministři a komisaři s dětmi obávali o budoucnost svých dětí, tak by se bouřili. Zejména, když musí vědět, že jejich voliči by byli na jejich straně.

Jak si to tedy můžeme vysvětlit?

V úvahu připadají podle mě tyto možnosti:

1) Politici jsou buď někým a něčím naprosto zkorumpovaní a snaží se to zakrýt pravdoláskařskou, sluníčkovou, vítačskou  multikulti ideologii.

2) Tito politici této ideologii skutečně věří, a jsou jejími nadšenými prosazovateli.

3) Politici chtějí vybudovat sjednocený evropský superstát a vytvořit evropský národ. K tomu potřebují zbořit národní státy a rozbít národy. Migrace a islám jim slouží pouze jako nástroj. Jedná se tedy o realizaci Kalergiho plánu.

4) Politici jsou hloupí a nevidí nebo odmítají si přiznat, že se řítíme do záhuby. (1)

5) Politici uvažují pouze v horizontu svého volebního období a jejich cílem je udržet status quo a maximalizovat svoji šanci na svoje zvolení v dalších volbách.

6) Vše je v nejlepším pořádku a mýlíme se my, kteří tvrdíme, že se řítíme do záhuby.

Jaký je váš názor? Napadá vás ještě jiné vysvětlení?

Kteří komisaři Evropské komise mají migrační invazi v popisu práce? Komisařem pro migraci, vnitřní věci a občanství je Dimitris Avramopoulos. Zahraniční věci a bezpečnostní politiku má na starosti Federica Mogherini. Oba mají 2 děti.
Když se podíváme do Velké Británie, tak nejvíce se otevřela stavidla pro imigraci z muslimských zemí za vlády Tonyho Blaira. Tony Blair má 4 děti. Za vlády Davida Camerona příval pokračoval. David Cameron má 3 děti. (2)

Copak tito politici nemají strach o své děti? Počítají snad s tím, že se jejich rodin negativní vývoj v budoucnu nedotkne?

Proč ničili a dále ničí tito lidé svoje vlastní země? Proč ničí německá vláda a Evropská komise Evropu pro své potomky? Proč? Proč? Proč?

Souhlasím s Petrem Hamplem, který řekl: „Nelze mluvit o jediném západoevropském politikovi, který by obstál.“ (Myšleno v současné migrační invazi.)

A jak se zachová česká vláda a čeští politici? To zjistíme hned po volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a volbě prezidenta. Do voleb budou politici „hájit vehementně naše zájmy“, ale potom Pánbůh s námi!

 

_________________________________________________________________________

Na tvorbě tohoto článku se podílela paní Helena Kolínská.

 

Poznámky:

(1) Zaujal mě příspěvek pana Petra Hlosty v diskusi pod článkem Giulia Meottiho na Neviditelném psovi ve kterém pan Hlosta mimo jiné napsal: „Nikdo z čelních představitelů ani náhodou nepřizná, že nese odpovědnost za stav, který nastává, který už je nevratný. Jakoby ani žádný negativní stav neexistoval. 

(2) David Cameron měl 4 děti, ale jeho syn Ivan Reginald Ian Cameron zemřel.

 

Autor: Libor Popovský | pátek 2.6.2017 10:03 | karma článku: 28,43 | přečteno: 1994x
  • Další články autora

Libor Popovský

Šmelina se zelenou energií

Podtitul článku: "Růst ́zelených ́ zisků jde ruku v ruce s bezohledným omezováním svobody občanů." Článek J. B. Shurka "The Green Energy Profiteering Scam", který vyšel 20. října 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

9.2.2023 v 11:02 | Karma: 29,47 | Přečteno: 606x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Opakem tyranie není demokracie a světová vláda, ale svoboda a práva jednotlivce

Článek J. B. Shurka "The Antidote to Tyranny is Liberty, Not Democracy or International Government", který vyšel 31. července 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

27.1.2023 v 17:31 | Karma: 20,93 | Přečteno: 430x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Svoboda stojí za to, aby se za ni bojovalo

Článek J. B. Shurka "Liberty Is Worth the Fight", který vyšel 23. listopadu 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

20.1.2023 v 7:04 | Karma: 13,99 | Přečteno: 208x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Důvody, proč jsou výsledky letošních amerických prezidentských voleb velmi podezřelé

Článek Patricka Bashama "Reasons why the 2020 Presidential Election is Deeply Puzzling", který vyšel 27. listopadu 2020 v americkém on-line magazínu The Spectator, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

6.12.2020 v 13:34 | Karma: 38,53 | Přečteno: 1567x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Byly prezidentské volby v USA ukradeny?

Článek Soerena Kerna "Was the US Election Stolen?", který vyšel 17. listopadu 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou. Dlouhý článek...

21.11.2020 v 9:16 | Karma: 33,41 | Přečteno: 1362x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Americké prezidentské volby ještě neskončily

Článek Chrisse Farrella "The Election is Not Over", který vyšel 9. listopadu 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

11.11.2020 v 9:14 | Karma: 32,71 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Itálie: Za obranu státních hranic skončíte u soudu

Článek Giulia Meottiho "Italy: Defend National Borders, End Up on Trial", který vyšel 11. října 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

27.10.2020 v 9:18 | Karma: 34,25 | Přečteno: 821x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Komentáře prominentních černochů ke hnutí Black Lives Matter – část 1

Článek Soerena Kerna "Black Appraisals of Black Lives Matter – Part I", který vyšel 15. září 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou. Dlouhý článek...

8.10.2020 v 9:13 | Karma: 35,32 | Přečteno: 1587x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Donald Trump a Nobelova cena míru: Radši obchodovat než válčit

Článek Amira Taheriho "Trump and Nobel Prize: Make Deals Not War", který vyšel 20. září 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

5.10.2020 v 9:12 | Karma: 22,69 | Přečteno: 345x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Black Lives Matter: „Všechno to tady podpálíme“ – část 2

Článek Soerena Kerna "Black Lives Matter: "We Will Burn Down This System" - Part II", který vyšel 2. srpna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

19.8.2020 v 9:12 | Karma: 32,35 | Přečteno: 1376x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Black Lives Matter: „Jsme vyškolené marxistky" - část 1

Článek Soerena Kerna "Black Lives Matter: "We Are Trained Marxists" - Part I", který vyšel 2. července 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

23.7.2020 v 9:15 | Karma: 36,59 | Přečteno: 1876x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Stručná historie Antify: část 2 - Antifa v USA

Článek Soerena Kerna "A Brief History of Antifa: Part II", který vyšel 23. června 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

7.7.2020 v 9:15 | Karma: 24,48 | Přečteno: 533x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Stručná historie Antify: část 1

Článek Soerena Kerna "A Brief History of Antifa: Part I", který vyšel 12. června 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

29.6.2020 v 9:15 | Karma: 29,40 | Přečteno: 739x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Evropa: Protikřesťanské útoky dosáhly v roce 2019 rekordního počtu

Článek Soerena Kerna "Europe: Anti-Christian Attacks Reach All-Time High in 2019", který vyšel 1. ledna 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

11.5.2020 v 9:15 | Karma: 26,52 | Přečteno: 619x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Nový evropský intelektuální fašismus

Článek Giulia Meottiho "Europe's New Academic Fascism", který vyšel 23. února 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

4.5.2020 v 9:15 | Karma: 36,38 | Přečteno: 1330x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Koronavirus: Monstrózní čínské mlžení

Článek Giulia Meottiho "Coronavirus: China's Great Cover-up", který vyšel 5. dubna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

14.4.2020 v 9:15 | Karma: 22,36 | Přečteno: 643x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Koronavirus: Čína zaplavuje Evropu nekvalitním zdravotnickým materiálem

Článek Soerena Kerna "Coronavirus: China Floods Europe With Defective Medical Equipment", který vyšel 3. dubna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

9.4.2020 v 9:05 | Karma: 18,86 | Přečteno: 431x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Západ se musí probudit a postavit se čínské věrolomnosti čelem

Článek Giulia Meottiho "The West Needs to Wake Up to China's Duplicity", který vyšel 28. března 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

7.4.2020 v 9:07 | Karma: 24,47 | Přečteno: 851x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Koronavirus: Evropská unie v rozkladu

Článek Soerena Kerna "Coronavirus: The European Union Unravels", který vyšel 27. března 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

3.4.2020 v 9:15 | Karma: 29,59 | Přečteno: 909x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Zprávě EU o integraci migrantů uniká podstata problému

Článek Judith Bergman "New EU Report on Integration Misses the Point", který vyšel 25. ledna 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

30.3.2020 v 9:15 | Karma: 36,22 | Přečteno: 1334x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."