Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Útoky kyselinou v londýnských muslimských no-go zónách.

Hlavní město Londýn má nejvyšší míru vražd v zemi. Zatímco úřady zahájily vyšetřování vepřového masa pohozeného před mešitu, nebo údajně strženého hidžábu, skutečná zločinnost stále roste.

Překlad článku Daniela Greenfielda „THE ACID ATTACKS OF LONDON’S MUSLIM NO-GO ZONES", který vyšel 17. července 2017 na webu FRONTPAGEMAG, zpracovaný mnou a paní Helenou Kolínskou."

 

Situace se v Londonistánu vyvíjí skvěle.

Hlavní město Londýn má nejvyšší míru vražd v zemi. Zatímco úřady zahájily vyšetřování vepřového masa pohozeného před mešitu nebo údajně strženého hidžábu, skutečná zločinnost stále roste.

Kontrola zbraní zafungovala tak báječně, že se v Londýně počet zločinů spáchaných střelnou zbraní zvýšil o 42 %. Když nám zastánci kontroly střelných zbraní dávají za příklad Spojené království, tak zřejmě nemají na mysli těch 2 544 zločinů spáchaných se střelnou zbraní v Londýně.

Kontrola zbraní však v Londýně do určité míry funguje. Členové gangů, kteří se nedostanou ke střelné zbrani, si musí vystačit s ostrou čepelí. Počet zločinů spáchaných s nožem v ruce vzrostl v Londýně o 24 % na 12 074 zaznamenaných trestných činů. V roce 2016 bylo ubodáno k smrti 60 lidí. (Poznámka překladatele: V roce 2017 bylo v Londýně ubodáno k smrti 88 lidí.)

Proč? Zde je vysvětlení asistenta komisaře Metropolitní policie. (Poznámka překladatele: Český ekvivalent této funkce je náměstek ředitele.) "Existuje řada společenských důvodů, proč roste počet mladých lidí, kteří u sebe nosí nože, a policie to nemůže vyřešit sama."

Zdá se, že mezi složité společenské důvody patří i bodání jiných lidí. Ale stejně jako islámský terorismus, jsou v Londýně i útoky nožem jednou z těch věcí, které policie nemůže vyřešit. Na rozdíl od vyšetřování lidí, kteří říkají sprosté věci o muslimech na Facebooku a Twitteru, na což jsou Metropolitní policisté velice dobře vybaveni.

Úřady se snaží vyřešit problém zločinů s nožem jejich zákazem. Mějte u sebe nůž bez "dobrého důvodu" a můžete vyfasovat čtyři roky natvrdo. Mezi dobré důvody pro nošení nože patří jeho použití jako rekvizity v divadelním představení Romea a Julie, jeho přeprava do muzea nebo "náboženské důvody". Zákaz, který zahrnuje i "meče", samurajské meče a "zombie nože“, nefunguje.

Zákaz však funguje natolik dobře, že mnoho zločineckých gangů začalo používat kyselinu.

Počet útoků kyselinou v Londýně vzrostl ze 162 v roce 2012 na 454 v roce 2016. V letošním roce již proběhlo 199 útoků kyselinou. Nedávno se například odehrálo za o něco málo více než hodinu pět útoků kyselinou. (Poznámka překladatele: Článek vyšel 17. července 2017.)

Novým řešením problému bude zřejmě kontrola prodeje čističů odpadů.

Je zde tlak "licencovat" prodej žíravých látek, a zakázat nošení čističů odpadů u sebe bez dobrého důvodu. Když bude veřejnosti zakázán nákup čističů odpadů, tak budou v Londýně konečně všichni v bezpečí. Funguje to v případě zbraní a nožů. Bude to fungovat i v případě žíravin. Problém s ucpaným WC je stejně jako najíždění autem do lidí za pokřiku Alláh Akbar cenou, kterou musíme všichni zaplatit za rozmanitost.

Je snadné obvinit a zakázat neživé předměty. A vyhýbat se jakékoliv diskusi o pachatelích.

Čtvrtí Londýna s nejvyšším počtem útoků kyselinou je Newham. Je to také čtvrť s druhým nejvyšším podílem muslimů v populaci ve Velké Británii. Během pěti let se v této "etnicky nerozmanitější čtvrti v Anglii a Walesu" uskutečnilo 398 útoků kyselinou. 33 % obyvatel  Newhamu tvoří lidé, kteří nejsou britskými občany.

Určitě je to však jen nějaká náhodná shoda okolností.

Až na to, že místem s třetím nejvyšším počtem útoků kyselinou je čtvrť Tower Hamlets. Tower Hamlets je muslimská no-go zóna. Patří mezi čtvrti s nejmenším podílem rodilých Britů v zemi. 35 % populace tvoří muslimové. Většina z nich jsou Bangladéšané a Somálci.

V této čtvrti, která byla nazvána "Islámskou republikou Tower Hamlets", se uskutečnilo 84 útoků kyselinou.

Také úplně náhodou má nejvyšší míru útoků kyselinou na světě právě Bangladéš. Pokud by však chtěl někdo naznačit, že tyto dvě statistiky vzájemně souvisejí, tak jej Metropolitní policie bude vyšetřovat za zločiny z nenávisti.

Místem s druhým nejvyšším počtem útoků kyselinou v Londýně je obvod Barking a Dagenham, rostoucí muslimská enkláva, která si zvolila svého prvního muslimského starostu, jehož plány zahrnují i uspořádání islámského festivalu "pro celou komunitu - bez ohledu na náboženství".

Barking je skvělé místo, kde máte možnost volby být muslimem nebo muslimem. Bez ohledu na náboženství.

Rodilí Britové tvořili v roce 2001 80 % obyvatel Barkingu. Nyní jejich podíl klesl na méně než polovinu. Podle údajů ze sčítání lidu v roce 2011 zde "všechny náboženské skupiny kromě křesťanů a židů navýšily svůj podíl". Je to také místo, kde islamisté nesli transparenty s nápisem "Britští vojáci jděte do pekla".

Pročpak by asi tak mohly být v Barkingu útoky kyselinou tak rozšířené?

Pátým v pořadí na seznamu kyselinových útoků je městský obvod Redbridge, kde se původní britská populace snížila během deseti let o 40 844 lidí. Poslední sčítání lidu ukázalo, že rodilí Britové a Irové z Redbridge prchají, zatímco Pákistánci a Bangladéšané se valí dovnitř. Zatímco křesťanů a židů v populaci ubývá, tak podíl muslimů vzrostl o 11 %. Stejně tak se zvýšil počet útoků kyselinou.

Pákistán patří mezi země s nejvyšší mírou útoků kyselinou na světě. Hned po Bangladéši. Redbridge se může pochlubit velkou rozmanitostí a přítomností mnoha Pákistánců i Bangladéšanů. A také útoky kyselinou.

Ale jistě je tohle opět jen další nevyzpytatelná shoda okolností. Stejně jako to že 2 + 2 se rovná 4.

Šestým v pořadí je městský obvod Hackney. Je to místo, kde se hlídka šaría tvořená kamarády vrahů britského vojáka Lee Rigbyho ve videu chvástala, že "Britové nebudou v ulicích Londýna nikdy v bezpečí".

Rozhodně nejsou v bezpečí v Hackney.

Se 14 % podílem jsou muslimové druhou nejpočetnější náboženskou skupinou v Hackney. Podíl původní britské populace poklesl na 36 %, ze 44 % v roce 2001. Podle místních úředníků to je "odrazem rostoucí rozmanitosti Hackney, která je v současnosti označována za šestou etnicky nejrozmanitější čtvrť v Londýně po Newhamu, Redbridge a dalších."

Šestý v rozmanitosti a šestý i v počtu útoků kyselinou.

Ze zbývajících čtyř městských obvodů na seznamu kyselinových útoků mají tři z nich - Croydon, Ealing a Hilingdon obyvatelstvo, v kterém jsou běloši už v menšině nebo mají jen velice těsnou převahu. Kensington a Chelsea, ve kterých tvoří běloši rozhodující většinu, mají nejnižší míru útoků kyselinou. Média se tak pochopitelně pokoušejí obviňovat z útoků kyselinou původní rodilé Brity.

Čísla však nelžou.

Pro Londýn jsou tyto šplíchance kyseliny testem jeho diverzity. Ten palčivý pocit na tváři je vzrušující pocit korozivního multikulturalismu rozežírajícího britské komunity.

Zákazem střelných zbraní, nožů, čističů odpadů a pštrosích per se problém nevyřeší. Omylem kontroly zbraní, kontroly nožů a kontroly žíravin je to, že neživé předměty nezabíjejí lidi.

Zbraně po sobě navzájem nestřílejí. Nože se nevytahují za bílého dne z pochvy a nebodají náhodné kolemjdoucí. Láhve s kyselinou neklepou na auta, aby postříkaly cestující, poté co stáhnou boční okénko.

Imigrace importuje útoky kyselinou do Velké Británie stejně tak, jako dováží gangy muslimských mužů bodajících servírky v restauracích a přitom křičících: "Toto je pro Alláha".

Alláh i kyselina jsou importovány z muslimského světa.

Vraždy v Londýně jsou stejně jako vraždy ve většině velkých amerických měst způsobeny násilím mezi gangy. Za střelbou, pobodáními a útoky kyselinou jsou gangy. Mnoho z těchto gangů je tvořeno první a druhou generací migrantů z muslimského světa. Vězení ve Spojeném království jsou přecpané odsouzenými muslimy. A tyto zločinecké gangy dodávají přirozeně rekruty islámskému terorismu, podobně jako se to děje v Iráku a v Sýrii.

Zákaz čističů odpadů nezastaví útoky kyselinou. Kontrola čističů odpadů není řešením. Kontrola migrace řešením je.

Imigrace z násilnických společností náchylných k terorismu je kyselina, která rozleptává Evropu. Zastánci migrace pocákali kyselinou Británii, Ameriku, Austrálii i Kanadu. Pumové útoky, útoky nožem, znásilňování dětí a útoky kyselinou jsou palčivým průvodním jevem tohoto útoku.

Tato korozivní kyselina však dělá svoji práci méně senzačními a nápadnými způsoby. Když se již Britové necítí jako doma ve svých vlastních komunitách, když mešity nahrazují kostely a synagogy, když hlídky šaría pochodují ulicemi, když je angličtina v ulicích nahrazována urdu a arabštinou, i to je kyselina imigrace rozleptávající maso a kosti národa.

Útoky kyselinou nezabijí okamžitě. Zmrzačí a znetvoří. Newham, Barking, Tower Hamlets a velká část Londýna byly zanechány zmrzačené a znetvořené tak, že je již jejich původní dlouhodobí obyvatelé nepoznávají.

Británie má svoji krásnou tvář pocákanou kyselinou. Její jasné rysy jsou zjizveny a zmrzačeny. Od Londýna po Manchester a od Birminghamu po Bradford je nyní popálená a trpí.

Autor: Libor Popovský | pátek 2.2.2018 9:13 | karma článku: 32,19 | přečteno: 1262x
  • Další články autora

Libor Popovský

Šmelina se zelenou energií

Podtitul článku: "Růst ́zelených ́ zisků jde ruku v ruce s bezohledným omezováním svobody občanů." Článek J. B. Shurka "The Green Energy Profiteering Scam", který vyšel 20. října 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

9.2.2023 v 11:02 | Karma: 29,47 | Přečteno: 606x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Opakem tyranie není demokracie a světová vláda, ale svoboda a práva jednotlivce

Článek J. B. Shurka "The Antidote to Tyranny is Liberty, Not Democracy or International Government", který vyšel 31. července 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

27.1.2023 v 17:31 | Karma: 20,93 | Přečteno: 430x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Svoboda stojí za to, aby se za ni bojovalo

Článek J. B. Shurka "Liberty Is Worth the Fight", který vyšel 23. listopadu 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

20.1.2023 v 7:04 | Karma: 13,99 | Přečteno: 208x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Důvody, proč jsou výsledky letošních amerických prezidentských voleb velmi podezřelé

Článek Patricka Bashama "Reasons why the 2020 Presidential Election is Deeply Puzzling", který vyšel 27. listopadu 2020 v americkém on-line magazínu The Spectator, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

6.12.2020 v 13:34 | Karma: 38,53 | Přečteno: 1567x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Byly prezidentské volby v USA ukradeny?

Článek Soerena Kerna "Was the US Election Stolen?", který vyšel 17. listopadu 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou. Dlouhý článek...

21.11.2020 v 9:16 | Karma: 33,41 | Přečteno: 1362x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

S vládou nemá smysl pokračovat v jednáních, a to ani za účasti prezidenta, řeklo ANO

25. dubna 2024  10:15,  aktualizováno  11:08

V atriu Poslanecké sněmovny proběhla tisková konference stínové vlády hnutí ANO. Poslanci mluvili...

Přítelkyni doma přikryl textilem a zapálil. Muž dostal za vraždu sedmnáct let

25. dubna 2024  9:45,  aktualizováno  11:07

Na sedmnáct let do vězení poslal Krajský soud v Brně muže za upálení jeho družky v Rajhradě na...

AKTV už sedm let hájí zájmy televizí. Bojuje s piráty a za nové zákony

25. dubna 2024

Asociace komerčních televizí slaví letos na jaře již sedmé výročí od založení. Jejími prioritami...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  10:53

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."