Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Grooming

V článku Soerena Kerna "The Islamization of Britain 2017"  na mě nejvíce  zapůsobily zprávy týkající se groomingu. Tento blog zveřejňuji pouze na mém blogu (jako soukromý).

Co to vlastně je grooming? Neexistuje stručný český termín, který by vystihoval tuto činnost. Já grooming chápu jako komplex činností vedoucích ke znásilňování a sexuálnímu zneužívání bílých, nejčastěji nezletilých, dívek gangy muslimských mužů. V Západním světě se grooming nejvíce rozvinul ve Velké Británii. „Tyto aktivity“ nejvíce páchají muži z „Asie“. Grooming má podle mě jednoznačně rasový a náboženský podtext.

Grooming funguje v Británii již desítky let a odhady počtů dívek, které takto byly zneužity, se pohybují od tisíců až po statisíce dívek.

 

VAROVÁNÍ: Po přečtení tohoto textu se vám může udělat zle!

 

Dále z Islamizace Británie v roce 2017 cituji zprávy, které mají vztah ke groomingu. Táhnou se celým textem jako nit.

 

27. července. Čtyři členové gangu sexuálních násilníků z Rochdale obdrželi již 1 milion liber (1,3 milionu USD) v rámci právní pomoci financované daňovými poplatníky, aby se mohli bránit u soudu proti své deportaci do Pákistánu. Právníci Shabira Ahmeda, Abdula Azize, Adila Khana a Abdula Raufa tedy pedofilů, kteří znásilňovali a zneužívali dívky mladší 13 let, zneužívají článek 8 Evropské úmluvy o lidských právech, který říká: "Každý má právo, aby byl respektován jeho soukromý a rodinný život, jeho domov a korespondence."

30. července. Mubarekovi Alimu, vůdci gangu sexuálních násilníků z Telfordu, bylo oznámeno, že bude propuštěn z vězení po odpykání pouhých pěti let z jeho 22letého trestu. Ali byl jedním ze sedmi mužů odsouzených v roce 2013 u Korunního soudu ve Worchesteru za zneužívání dívek mladších 13 let. Telfordská poslankyně Lucy Allan odsoudila toto rozhodnutí, které by Alimu umožnilo vrátit se do komunity, kde jeho oběti stále ještě žijí.

Moje poznámka: U některých typů trestných činů si odsouzení odsedí ve vězení zhruba polovinu rozsudku. Je to naprostá fraška a výsměch obětem. A přitom jsou vězení stejně přecpaná. 

 9. srpna. Sedmnáct mužů a jedna žena byli uznáni vinnými ze zapojení se do sítě mužů znásilňujících a zotročujících dívky v Newcastle upon Tyne, kteří před znásilněním ženy a dívky omamovali alkoholickými nápoji a drogami. Během čtyř soudů u Korunního soudu v Newcastlu poroty v letech 2011 až 2014 zjistily, že se muži dopustili téměř 100 trestných činů - včetně znásilnění, obchodování s lidmi, podněcování k prostituci a k užívání drog. Banda se zaměřovala na dívky ve věku mezi 13 a 25 lety, protože byly nejzranitelnější a bylo málo pravděpodobné, že si budou za těchto okolností stěžovat a požadovat stíhání. Soud vyslechl výpovědi mladých žen, které byly napřed zdrogovány a poté se probudily nahé a sexuálně zneužité.

10. srpna. Ken Macdonald, bývalý šéf Korunního státního zastupitelství, uvedl, že “velkým problémem v konkrétních mužských komunitách" je, že mladé bílé dívky jsou považovány za "odpad" a jsou k dispozici jen pro sex. Přiznal, že muslimské gangy páchající sexuální zločiny nebyly z důvodu politické korektnosti dostatečně "pečlivě" vyšetřovány. V pořadu Today na BBC Radio 4, prohlásil, že v minulosti existovala ”velká neochota" zaměřit se podrobněji na muslimské muže, kteří se zaměřovali na bílé dívky.

10. srpna. Více než 700 žen a dívek bylo na severovýchodě Anglie identifikováno jako potenciální oběti sexuálního zneužití a úřady se obávají, že se toto číslo ještě zvýší po odsouzení tohoto ostře sledovaného gangu zabývajícího se znásilňováním a sexuálním zneužíváním bílých dívek. "Považuji za pravděpodobné, že se to děje ve všech městech a oblastech po celé zemi," prohlásil vrchní strážník Ashman.

17. srpna. Stínová ministryně práce Sarah Champion odstoupila poté, co byla kritizována za novinový článek, ve kterém psala o bandách sexuálně zneužívajících a zotročujících bílé dívky. Tato poslankyně parlamentu z Rotherhamu napsala, že "Británie má problém s pákistánskými muži, kteří znásilňují a vykořisťují bílé dívky." Poté se omluvila za svoji "extrémně špatnou volbu slov".

2. září Sarah Champion, bývalá labouristická poslankyně, která prohlásila, že britská levice zavírá oči před řáděním muslimských gangů znásilňujících a zneužívajících bílé dívky ze strachu, že bude označena za rasistickou, také řekla, že mnozí labouristé a politici žijící v Londýně „nikdy nebyli vystaveni pochybnostem o záležitostech, které se liší“ od jejich „multikulturního světa". Odstoupila pod tlakem, poté co v opozičním tisku napsala: „Británie má problém s britskými pákistánskými muži, kteří znásilňují a zneužívají bílé dívky."

Moje poznámka: Tady vidíte, proč se v Británii říká Pákistáncům a Bangladéšanům „Asiaté“…

5. září. Tři členové muslimského sexuálního gangu, kteří používali drogy k tomu, aby se oběti zneužívání staly závislými a za více drog byly svolné k sexu, byli odsouzeni k celkově 56 letům vězení. Sedmnáct mužů a jedna žena z Newcastlu byli odsouzeni za zločiny včetně znásilnění, sexuálního násilí, podněcování dívek k prostituci a obchodování s drogami. Byli součástí sítě téměř čtyřiceti mužů, - pákistánských, indických, íránských, iráckých, bangladéšských a tureckých státních příslušníků, kteří zneužívali přibližně 100 dívek. Prokurátor John Elvidge prohlásil, že oběti, které poskytly soudu důkazy, byly britské bělošky a obvinění muži byli "všichni Asiaté". Trval ale na tom, že zločiny nebyly rasově motivované.

11. září. Díky dotazu vznesenému na základě zákona o svobodném přístupu k informacím se zjistilo, že Sammy Woodhouse, ženě, která byla jako dítě pohlavně zneužívaná muslimským gangem, bylo vládním Úřadem pro náhradu škod způsobených trestnou činností (CICA) oznámeno, že nemá nárok na odškodnění, protože se sexuálním zneužíváním „souhlasila”. Woodhouse bylo 14 let, když byla zneužita 24letým Arshidem Hussainem, který byl uvězněn v roce 2016. Hussain byl jedním ze tří bratrů, kteří znásilnili a sexuálně zneužili více než 50 dívek, včetně Woodhouse. Byl uvězněn na 35 let za 23 trestných činů včetně nemravných útoků a znásilňování. Woodhouse se proti výše uvedenému rozhodnutí odvolala: „Pokud si dospělý člověk může opravdu myslet, že je to chyba dítěte, když je zneužíváno, bito, znásilněno a unášeno, pak dělá svoji práci hodně špatně."

26. září. Policie zahájila vyšetřování bandy, která v Glasgowě znásilňovala a sexuálně zneužívala nezletilé dívky.  Muži se v centru města zaměřovali převážně na dívky mladší 14 let. Sociální pracovník novinám Evening Times řekl, že oblast je "přeplněná" problémy týkajícími se vykořisťování dětí. Jednu z obětí, 17letou dívku si zvali do domů v Govanhillu a Dennistounu, kde potom měla sex s mnoha muži. Jeden její příbuzný prohlásil: "Je to opravdu naše nejhorší noční můra, je to jako v Rochdale a Rotherhamu, ale děje se to tady v Glasgowě a ve velkém rozsahu. A nevypadá to, že by se někdo snažil to zastavit. Všechny tyto dívky byly donuceny věřit, že tito muži jsou jejich přátelé, ale všechny postižené jsou bílé dívky ve věku od 14 do 19 let."

9. října. Začal proces s deseti muslimskými muži obviněnými z provozování „cynického a dravého“ sexuálního zneužívání dětí v "masivním" rozsahu v Oxfordu. Šest údajných obětí ve věku mezi třinácti a patnácti lety pocházelo z Oxfordu. Prokuratura prohlásila, že muži opíjeli dívky alkoholem a omamovali drogami, což bylo podle prokuratury součástí tak zvaného „přípravného procesu" a poté se zúčastňovaly "sexuálních párty" na mnoha adresách v Oxfordu, včetně penzionů, v automobilech a v místních parcích, kde byly k dispozici mnoha mužům.

3. listopadu. Čtyři členové kurdského gangu znásilňujícího a sexuálně zneužívajícího bílé dívky v Newcastlu byli odsouzeni k 33 letům vězení za obchodování s dívkami mladšími 13 let. Čtyři muži, všichni žadatelé o azyl, kteří přijeli do Británie nelegálně a měli dovoleno zůstat, mohou čelit deportaci.

17. listopadu. Podle radního Dese Flooda používaly gangy v Birminghamu ke znehybnění nezletilých dívek tasery a poté je skupinově znásilňovaly. Flood prohlásil, že Birmingham čelí "tsunami sexuálního vykořisťování dětí" a nad školami a rodiči stále visí temné hrozby.

Autor: Libor Popovský | úterý 8.5.2018 21:44 | karma článku: 18,39 | přečteno: 534x
  • Další články autora

Libor Popovský

Šmelina se zelenou energií

Podtitul článku: "Růst ́zelených ́ zisků jde ruku v ruce s bezohledným omezováním svobody občanů." Článek J. B. Shurka "The Green Energy Profiteering Scam", který vyšel 20. října 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

9.2.2023 v 11:02 | Karma: 29,47 | Přečteno: 606x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Opakem tyranie není demokracie a světová vláda, ale svoboda a práva jednotlivce

Článek J. B. Shurka "The Antidote to Tyranny is Liberty, Not Democracy or International Government", který vyšel 31. července 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

27.1.2023 v 17:31 | Karma: 20,93 | Přečteno: 430x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Svoboda stojí za to, aby se za ni bojovalo

Článek J. B. Shurka "Liberty Is Worth the Fight", který vyšel 23. listopadu 2022, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

20.1.2023 v 7:04 | Karma: 13,99 | Přečteno: 208x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Důvody, proč jsou výsledky letošních amerických prezidentských voleb velmi podezřelé

Článek Patricka Bashama "Reasons why the 2020 Presidential Election is Deeply Puzzling", který vyšel 27. listopadu 2020 v americkém on-line magazínu The Spectator, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

6.12.2020 v 13:34 | Karma: 38,53 | Přečteno: 1567x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Byly prezidentské volby v USA ukradeny?

Článek Soerena Kerna "Was the US Election Stolen?", který vyšel 17. listopadu 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou. Dlouhý článek...

21.11.2020 v 9:16 | Karma: 33,41 | Přečteno: 1362x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Americké prezidentské volby ještě neskončily

Článek Chrisse Farrella "The Election is Not Over", který vyšel 9. listopadu 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

11.11.2020 v 9:14 | Karma: 32,71 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Itálie: Za obranu státních hranic skončíte u soudu

Článek Giulia Meottiho "Italy: Defend National Borders, End Up on Trial", který vyšel 11. října 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

27.10.2020 v 9:18 | Karma: 34,25 | Přečteno: 821x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Komentáře prominentních černochů ke hnutí Black Lives Matter – část 1

Článek Soerena Kerna "Black Appraisals of Black Lives Matter – Part I", který vyšel 15. září 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou. Dlouhý článek...

8.10.2020 v 9:13 | Karma: 35,32 | Přečteno: 1587x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Donald Trump a Nobelova cena míru: Radši obchodovat než válčit

Článek Amira Taheriho "Trump and Nobel Prize: Make Deals Not War", který vyšel 20. září 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

5.10.2020 v 9:12 | Karma: 22,69 | Přečteno: 345x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Black Lives Matter: „Všechno to tady podpálíme“ – část 2

Článek Soerena Kerna "Black Lives Matter: "We Will Burn Down This System" - Part II", který vyšel 2. srpna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

19.8.2020 v 9:12 | Karma: 32,35 | Přečteno: 1376x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Black Lives Matter: „Jsme vyškolené marxistky" - část 1

Článek Soerena Kerna "Black Lives Matter: "We Are Trained Marxists" - Part I", který vyšel 2. července 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

23.7.2020 v 9:15 | Karma: 36,59 | Přečteno: 1876x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Stručná historie Antify: část 2 - Antifa v USA

Článek Soerena Kerna "A Brief History of Antifa: Part II", který vyšel 23. června 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

7.7.2020 v 9:15 | Karma: 24,48 | Přečteno: 533x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Stručná historie Antify: část 1

Článek Soerena Kerna "A Brief History of Antifa: Part I", který vyšel 12. června 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

29.6.2020 v 9:15 | Karma: 29,40 | Přečteno: 739x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Evropa: Protikřesťanské útoky dosáhly v roce 2019 rekordního počtu

Článek Soerena Kerna "Europe: Anti-Christian Attacks Reach All-Time High in 2019", který vyšel 1. ledna 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

11.5.2020 v 9:15 | Karma: 26,52 | Přečteno: 618x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Nový evropský intelektuální fašismus

Článek Giulia Meottiho "Europe's New Academic Fascism", který vyšel 23. února 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

4.5.2020 v 9:15 | Karma: 36,38 | Přečteno: 1330x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Koronavirus: Monstrózní čínské mlžení

Článek Giulia Meottiho "Coronavirus: China's Great Cover-up", který vyšel 5. dubna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

14.4.2020 v 9:15 | Karma: 22,36 | Přečteno: 643x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Koronavirus: Čína zaplavuje Evropu nekvalitním zdravotnickým materiálem

Článek Soerena Kerna "Coronavirus: China Floods Europe With Defective Medical Equipment", který vyšel 3. dubna 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

9.4.2020 v 9:05 | Karma: 18,86 | Přečteno: 431x | Diskuse| Společnost

Libor Popovský

Západ se musí probudit a postavit se čínské věrolomnosti čelem

Článek Giulia Meottiho "The West Needs to Wake Up to China's Duplicity", který vyšel 28. března 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

7.4.2020 v 9:07 | Karma: 24,47 | Přečteno: 851x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Koronavirus: Evropská unie v rozkladu

Článek Soerena Kerna "Coronavirus: The European Union Unravels", který vyšel 27. března 2020, přeložený paní Helenou Kolínskou a mnou.

3.4.2020 v 9:15 | Karma: 29,59 | Přečteno: 909x | Diskuse| Politika

Libor Popovský

Zprávě EU o integraci migrantů uniká podstata problému

Článek Judith Bergman "New EU Report on Integration Misses the Point", který vyšel 25. ledna 2020, přeložený mnou a paní Helenou Kolínskou.

30.3.2020 v 9:15 | Karma: 36,22 | Přečteno: 1334x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."