Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J49a58r15a 25R25a68n47k

13. 10. 2016 6:32

Bohuzel, malo lidi zde se dostane k cizi literature, pokud neni prelozena do cestiny, ono staci se zacist do biografie iranske nositelky Nobelovy ceny, Shirin Ebadi, ktera zije v exilu, nebo spousta spisovatelu zijicich v Kanade: Irsha Manji - novinar, Tarek Fatah - spisovatel a tv hlasatel, Raheel Raza. Kdo hleda, ten najde. Kdo zde zna knihy Nomad, nebo Infidel od Ayaan Hirsi Ali

?

1 0
možnosti
MK

R^ Toto, tedy článek, je přesně popis toho, jak to vypadá ve státě, kde již uplatňuje vliv silnější muslimská komunita. A je to také obžaloba přímo prasácké politiky USA při sledování svých zájmů a bratříčkování se se SA. Dílčí podvolování se petrodolarům jen dokresluje sebevražednou politiku Západu.

Nedovolme, aby se tyto praktiky objevovaly u nás. Jedinou možnou obranou je - nepustit muslimy do ČR. Každý, kdo příchodu muslimů k nám napomáhá nebo dokonce realizuje, poškozuje demokratické základy státu a není pro něj příhodnějšího názvu než vlastizrádce!

2 0
možnosti
JR

J25a53n 19R45á37ž

12. 10. 2016 14:09

Tuhle zbabělou dekadentní civilizaci už nic nezachrání! A žádné "mudrováni" s tím nic nenadělá!

2 0
možnosti
JN

J92i33ř78í 59N60o11s67e74k

12. 10. 2016 13:01

Smutno, tragické. Udržitelné? Bohužel, zřejmě ještě dlouho.Rv

2 0
možnosti
JS

Obávám se, že je to přesně tak děsivé, jak to zní. Není žádné tajemství, že dokonce mnozí britští politici by si přáli, aby Salman Rushdie konečně zemřel. Za svůj román "Satanské verše", ve kterém kriticky hodnotí islám, byl Chomejním odsouzen v Íránu k trestu smrti, a na jeho hlavu je vypsána oficiální odměna skoro čtyři miliony dolarů. A takovému režimu, který chce oficiálně uřezávat hlavy spisovatelům a platit za to vrahům, vyjadřuje Evropa servilní úctu. Možná moc nepřeháním, když řeknu, že Evropská unie je ochotná na svých náměstích raději veřejně spálit Davidovu hvězdu, než aby se jen slůvkem dotkla islámu. Třeba by to mohlo nějakého důležitého muslima urazit. A přitom veškerý politický vliv islámských zemí je založen prakticky výhradně na skutečnosti, že někdo na Západě vymyslel spalovací motor.

9 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."