Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nechápu to nadšení. To, co je dobré pro Američany, nemusí být dobré pro Evropu, potažmo pro nás. Já to spíše vidím tak, že po brexitu se od Evropy a její stupidní imigrační politiky odkloní i USA, které si budou hrát na společném písečku s ostatními světovými velmocemi a nám tady zbudou dobroseři typu Junckera, Merkelové, Mogheriniové a hromada problémů s imigranty. A to už nemluvím o neveselé budoucnosti NATO. :-/

0 0
možnosti
LP

Já jsem přesvědčen o tom, že bychom se každý o to své měli zasloužit sami. Nelíbí se mi, že jsme jako národ ochotní prodávat svoji svobodu za to, že nás ochrání někdo jiný. Vyznávám heslo: "Pomož si a bude Ti pomoženo."

Uznávám, že z mého příspěvku čiší nadšení, ale obsahově je myslím zřejmé, že je to jen naděje a teprve budoucnost ukáže, jestli bude tato naděje naplněna i činy.

Svůj boj si však musíme vybojovat sami.

0 0
možnosti
Foto

No je pravda, že málokdo udělal pro Trumpovo vítězství víc, než Obama

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi. Současná politika "západu" směřovala k nové studené válce s možností vypuknutí třetí světové. Démonizování Ruska a masáž sdělovacími prostředky se snaží vyvolat protiruské nálady. Neochota respektovat zájmy Ruska ve prospěch zájmů USA, chápe jen malá část společnosti. Zejména názor na Krym a Ukrajinu ve srovnání s bombardováním Sarajeva a osamostatněním Kosova.

4 2
možnosti
Foto

obávám se, že v tomto směru se dožijete nepříjemného zklamání.

4 1
možnosti
Foto

Já jen doufám, že máte po ruce dostatečné množství indulony...:-)

9 1
možnosti
Foto

Že to říkáte právě vy, který tu na Zemana chvílemi dštil oheň a síru a chvílemi používal tu Indulonu :-\:-)

0 1
možnosti
Foto

J12a86k26u91b 30R24o83t64h

9. 11. 2016 11:48

A pěkně prosím, za co jste mu tedy vděčný?8-o

2 0
možnosti
RH

Za těšínská jablíčka...

2 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."