Diskuse

Svoboda slova

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Svoboda slova, to zní pěkně. Otázkou je, zda-li byste byl schopen, ve vašem případě, takovou svobodu unést? Kdyby vám někdo řekl, co si opravdu o vás myslí.

0 3
možnosti
LP

Svoboda slova není anarchie. Patří k ní i zodpovědnost a slušnost...

3 1
možnosti
JR

Možná by bylo dobré uvést, kde je ta svoboda slova lepší.. ?

0 1
možnosti
LP

Podivný argument. Mě na prvním místě zajímá, jaká je situace u nás.

2 0
možnosti
PS

Bohužel máte pravdu. O svobodě slově se nám může jenom zdát. V médiích není vidět oponentní názor , jednak proto, že oponenti nemají do médií přístup , jsou kriminalizováni a špiněni titulováním coby rasisté, xenofobové až fašisté, jednak proto, že existuje jenom jediný správný názor prezentovaný evropskou komisí. A zřejmě bude hůř. Šrouby se utahují a levicově neomarxistická skupina politiků se nás snaží přesměrovat pod ochranné křídla superstátu, přesně podle Orwella.

6 1
možnosti
JR

Já myslím, že nad svobodou slova nejvíc fňukají komunisté a kryptokomunisté.

A obecně vzato ti, kterým se nelbí naše západní orientace a zapojení do západních struktur.

A to proto, aby mohli nepokrytě víc agitovat proti západu a demokracii a uvést nás zpět na ruskou orbitu, kde je ta svoboda slova přímo ukázková.

1 5
možnosti
LP

Západní orientace... Na to vám odpovím ve svém příštím blogu pane demokrate.

1 1
možnosti
VK

Hloupost je poukazovat na zdejší nebo i jiný server. Je soukromý. Pište si co chcete na vlastním webu. Pokud vás bude někdo cenzurovat, zastanu se vás.

1 1
možnosti
LP

Svoboda slova není omezena vlastnictvím. Souhlasil jsem s dodržováním kodexu blogera a samozřejmostí je slušnost. Váš argument neberu.

3 0
možnosti
Foto

Svobodu slova máme, o tom se asi nedá pochybovat. Jen začíná být poněkud oklešťována, korigována. Hlídací psi demokracie už dlouho neplní své poslání a zprávy v mainstreamu stále více ztrácejí nezaujatost, objektivitu a nestrannost. A moc soudní je poněkud rozklížená, dost často jsme svědky velmi podivných rozsudků.

Takže máme svobodu slova? Určitě zatím máme, ale takovou podivnou, jak je u nás v Kocourkově obvyklé. A stejně tak je obvyklé, že proti omezování svobod brojíme spíš v tichosti, žádné větší protestní akce se spíše nekonají a pokud ano, tak je národ přibližně rozpůlen a řada lidí dokonce omezování svobod tleská a podporuje je.

6 0
možnosti
LP

Plně s Vámi souhlasím. Děkuji Vám.

2 0
možnosti
MS

Váš článek je hodně zobecněný.Ačkoli máte konkrétní negativní zkušenosti,nenapsal jste v jakých konkrétních zprávách došlo k omezení svobody slova.

Píšete,že žijeme v době,kdy média záměrně neinformují.Je to jen ČT a Č.Rozhlas,nebo jsou to i další a které konkrétní "neinformace" máte na mysli?

Souhlasím s vámi,že dochází k veřejné mediální manipulaci,ale váš článek moc k rozpletení zamotané situace nepřispívá.

Já všechny informace(ať už jsou pravdivé,či zmanipulované)beru vždy s rezervou, protože dostupné zdroje jsou nedůvěryhodné a teprve pak si dělám závěr.

0 0
možnosti
JN

J82i54ř46í 46N97o27s38e79k

11. 12. 2016 20:17

Problém je v tom, že cílem zřejmě není, abychom si nadále dělali vlastní závěry porovnáním různých zdrojů, ale abychom z jednotně nasměrovaných a početně omezených (čili ohlídatelných) zdrojů přejali už hotový názor.

2 0
možnosti
JR

Můžete uvést nějaké příklady,

kdy média záměrně neinformují a mlčí o důležitých událostech ve světě, případně o nich informují jednostranně a zkresleně ?

0 1
možnosti
JN

J94i36ř81í 18N56o14s38e59k

11. 12. 2016 20:15

Např. požáry v Izraeli u nás s několikadenním zpožděním nebo vůbec - v UK a USA šlo několik dní o hlavní zprávu na titulce (právem). Příkladů je mnoho.

5 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."