Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Díky za článek, proti Islamizaci Evropy MUSÍME dělat všechna možná opatření. Islám do Evropy NEPATŘÍ !

0 0
možnosti
Foto

Užitečné, ale najdou se tací, kteří vám budou oponovat jen proto, že proto. Takovým se nedá jinak odpovědět, než že "protože proto". Pan Polický a pan Mašek jsou zářné případy.

4 0
možnosti
LP

Protože proto je dobrá odpověď. Když je zde sám, tak jen popíchne a zaměstná spoustu lidí, když je jich více, tak jsou útoční jako vosy...

Ano, tyto články považuji za velmi užitečné, spousta jich zůstane nepřeložena.

2 0
možnosti
JK

Já jsem klidný. Pan Polický před časem prohlásil, že žádná islamizace neprobíhá a to, že rakouský kardinál o islamizaci mluví jako o samozřejmé věci, je triviální detail. Já věřím panu Polickému a jeho statistikám!

6 0
možnosti
MK

R^R^R^ Dík za cenné přibližování západní islámské scény.

7 0
možnosti
LP

Děkuji Vám. Někdo chodí na demonstrace, já jsem se rozhodl přiložit ruku k dílu tímto způsobem. Těch článků jsou kvanta. Chtělo by to ještě tak 20 dobrovolníků s překladem 1 článku měsíčně. Není nad to poučit se z cizích chyb.

12 0
možnosti
OU
KC

Kdo si hraje s ohněm, dočká se, že jeho dům jednou zmizí v plamenech. Západní svět je dnes už natolik zpracovaný, že vítá divoké lvy s fanfárami.

15 0
možnosti
KM

Nevadí vám při překládání z webu Gatestone Institute, že této organizaci předsedá John Bolton, jeden z hlavních strůjců invaze do Iráku pod vylhanými záminkami, rozvrácení tohoto státu, statisíců mrtvých a raněných lidí, milionů uprchlíků..?

0 20
možnosti
LP

Opakujete se, pane Mašku. Již jsem Vám na tuto otázku odpovídal.

17 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."