Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To byl projev?To byl výkal neotesovánce!!RvRvRv

0 5
možnosti

Projev pěkný, dokonce i Barack Obama a Hillary Clintonová mu za něj zatleskali, zatímco třeba Bill Clinton měl poněkud jiné zájmy;-D

0 0
možnosti

Jsem rád, že to vyhrál Trump. Svět potřebuje změnu. A evropští politici nakopat do ...

8 1
možnosti

.... tak projevy a novoroční přání politiků nesjíždím cca 40 let,- ale su rád, že máme mezi sebou génie, keří to dokážou rozkodovat a přiblížit to národu v tej pravej podobě !,- ....... samozřejmě blbce, keří v každým projevu normálního borca vidijou populismus, fobie, nacismus, komunimus, rasismus a sexismus neberu vážně, ale rád bych se s něma jednou potkal vosobně,- měli by zážitek na celej život VEU !

1 1
možnosti

P66e69t43r 14T11o24m56e55k

22. 1. 2017 22:21

Vždyť je to populista jako hrom. Co se vám na tom mohlo líbit ? Strašný to bylo. Ale pozor, je možné, že pro současný svět je to dobře. Že je to ale odporné individuum je jisté.

1 6
možnosti

Také se mi líbil a myslím, že evropští politici by si z jeho obsahu měli vzít příklad. Panu Trumpovi fandím a USA samozřejmě také. Věřím, že jim to výjde.

5 0
možnosti

Projev jako takový byl celkem nechutný... Kdyby to člověk četl a neznal autora, tak by si tipnul tak na Sanderse, Chaveze možná Che Guevarru... Tohle že je ta pravicová naděje??? Hnus... Protekcionismus, který přinese celní a obchodní války, poškozuje volný trh a je to extrémně levicový recept... Snad nejhorší co dělá je to, že podobně jako u nás Zeman glorifikuje tu nejspodnější část společnosti, dává jí pocit falešné moci a relevance a tato se poté aktivizuje a skutečně tu moc potom chce... To je velmi nebezpečné... Btw, hned první den zmizelo z webovek Bílého domu nejen vše o boji s klimatickou změnou (což je správné), ale i celá sekce Občanská práva... Kromě jiného si vzal do vlády lidi, kteří ještě v 21. století bojují proti právu ženy na potrat... Prostě s Trumpem přichází ekonomicky levicový program a bigotnost, posilování role hloupého náboženství na společnost a co je nejhorší, odklon od společenského liberalismu...Rv

3 5
možnosti

Levicový program představovala spíše Hillary s jejím zdaněním bohatých, tedy kromě Sorose. Možná ještě Obama se svojí představou zdravotní reformy, kdy střední třídu zatížil pro prospěch pojišťoven a pro několik milionu neplatících pojištěnců.

5 0
možnosti

Zasnu, kolik lidi zde rozumi dialeku Donalda Trumpa. Ja bohuzel nemel problemy s baronkou Thatcher nebo kralovnou Elisabeth.

U jinych mam opravdu problemy.

1 2
možnosti

Poslouchal jsi kanadskeho PM Jeana Chretien?

2 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."