Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ekonomický program jednoho vládního hnutí připomíná Mussoliniho korporativismus. Například tripartita byl Mussoliniho oblíbený nástroj řízení ekonomiky.

Tak v tomto smyslu se společnost fašizuje.

0 0
možnosti
Foto

dovolím s odbočku, že Vaše slavné odbočky jsou tím, kvůli čemu blog píšete. Tak zase začneme dělat kvóty na počet dokumentárních filmů o tom a támhletom;-D V Americe už jste poradil...A ve Vašem stylu Odbočka: když se ptali A. Lustiga, proč vlastně nemá jiné téma než holocaust, zvážněl, opravdu zvážněl - protože jinak to byl veselým, pozitivním duchem a myslí mladší chlap než mnozí čtyřicátníci - a řekl něco o tom, že se bojí, aby se tohle strašný zvěrstvo nezapomnělo. Že se to zkrátka zapomenout nesmí !!! Boom filmů o historii dvacátého století nastal - zvláště u mladých filmařů - zhruba před patnácti lety. Každý odborník vám potvrdí, že je to jen dobře. Ve školách se totiž často dějiny 20.století tristně nestíhají. A řada věcí se má hodnotit s odstupem padesáti let. Takže nehřejte polívku, která se Vám zase hodí, na plameni zcela jiné povahy.

2 0
možnosti
LP

My se shodneme pouze na tom, že se neshodneme, přesto si dovolím na váš příspěvek reagovat.

Jeden z nejsilnějších zážitků v mém životě byla návštěva památníku holocaustu Yad Vashem v Jeruzalémě. Ujišťuji Vás, že ani já si nepřeji, aby byl holocaust zapomenut. Jenže...

1) Všeho moc škodí. Když je něčeho moc, tak se na to lidé již ani nedívají.

2) Muslimové se o holocaustu odmítají učit. Odmítají to, že vůbec byl.

3) Situace v Evropě ukazuje, že když se něco přežene, tak se nám to vrátí jako bumerang. Němci jsou tak paralyzováni pocitem viny za hříchy svých předků a odmítají se bránit. Výsledkem je nový holocaust - holocaust Němců, Švédů, Britů a Francouzů... Exodus židů z Evropy je sám o sobě výmluvný.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
JK

Je to důsledkem odporné ideologie - Politické Korektnosti.

4 0
možnosti
LP

Vítejte v jámě lvové, paní Kanioková. Rád Vás tady vidím. Hezký večer.

0 0
možnosti
JM

J10a10k25u66b 47M50a90c44h

25. 1. 2017 10:15

Výborně napsáno a naprosto pravdivé.R^R^

5 0
možnosti
Foto

Zacalo to celkem dobre ... pak jste zacal nalepkovat nalepkovace a bylo po vsem :-/

1 5
možnosti
LC

Vidím jen dvě možnosti a obě jsou špatné. Buď přijde vůdce a s ním vše co si s tím spojujeme, nebo je s Evropou, jak ji známe teď, konec. Třetí cesty, jak se ukázalo ve Francii , Belgii a dalších zemích, není.

4 0
možnosti
LP

Já si s Vámi dovolím nesouhlasit. Já v příchodu vůdce řešení nespatřuji. Vůdce si představuji jako člověka, který bude chtít neomezeně vládnout. Nezdá se mi, že by bylo v zájmu takového člověka vymést z Evropy muslimy.

1) Zdá se mi, že pro život v diktatuře jsou tvárnější - existuje mnohem více islámských diktatur než neislámských. (?)

2) Takový vůdce by také uvítal, aby bylo obyvatelstvo Evropy (?) rozdrobené a vůči sobě vzájemně nepřátelské, protože by takto byl schopen obyvatelstvo lépe ovládat.

3) Zdá se mi také, že vůdce zde již máme - jako vůdce se chová stále více Evropská komise. Velmi silný výrok, viďte...EU je totalitní organizace...

Prostě vůdce nám jen podrazí nohy a prodá nás. Určitě nám nepomůže.

Já vidím východisko pouze ve svobodných a samostatně myslících lidech...

0 0
možnosti
DK

A nejvetsi sranda je, ze ti, co pouzivaji tohle neopodstatnene nalepkovani, ktere jste shrnul v jednom odstavci, jsou ti sami, kteri bojuji proti pausalizaci a nalepkovani jimi vybranych skupin obyvatel. Co se tyce fasizace spolecnosti, je to opet jeden velky mytus. Ta domela fasizace je proste dusledek vznikle situace. Je to asi stejne jako kdyby k vam do domu vlezl lupic a vy proti nemu pouzili nasili...Znamena to, ze se radikalizujete, kdyz jste schopni se uchylit k nasili? Asi ne, jste to porad vy, jen vznikla situace je extremni. Kdyby k vam lupic nevlezl, tak se zadneho nasili nedopustite a naopak, kdyby k vam vlezl pred 5 lety, tak udelate to same. Spolecnost se neradialziuje, extremni je pouze ta situace, ve ktere se nachazi...

5 0
možnosti
JJ

Jednoznačný souhlas a karma!R^R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."