Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

....bych ju nepodceňoval, ale i tak !,- nebudou ty vaše otázky pro ňu moc složitý?!?,- a to vona, když je teda nyčko v tem registru, mosi mlátiti pětkrát za den palicou vo podlahu ?!?

0 1
možnosti
JR

J68a79r13a 38R92a70n61k

4. 2. 2017 21:10

Prestan Peto, tenhle druh sarkasmu Ti nejde, je Zidovka adiky rodicum prezila holocaust.

0 0
možnosti
Foto

Allbrigtová mění kabáty. Ale myslíte si, že Trumpovi jde jeho zákazem vstupu o posílení lidských práv v muslimských zemích? Proč se tedy bratříčkuje s diktátory jako je Sísí v Egyptě, jenž nechal popravit stovky členů opozice. Proč řekl, že by vraždil i příbuzné teroristů? Mimochodem nedávno nálet za souhlasu Trumpa zabil v Jemenu jedno malé dítě, setru nevinného chlapce, jehož zabili už za Obamy. Jako prvotní důvod nevpuštění muslimů uvedl bezpečnost USA. Vybral ale ty země, jejichž obyvatelé nepáchali v USA atentáty. Stranou nechal ty muslimské země, jejíž obyvatelé v USA vraždily. Vedkou roli v tom totiž hrají obchodní zájmy, USA, údajně prý i Trumpa.

1 3
možnosti
RK

Ano, mě to také připadá zvláštní.

0 0
možnosti
JR

J64a48r59a 38R76a28n79k

3. 2. 2017 21:42

Vite, na severoamerickem kont. je madame Albreith oblibena, nikdo nezna zast nekterych ceskych obcanu a co se tyce Zidu, proti tem tem zde v budoucnu bude podle mnoha rabi ve svych nenavistnych retorikach pomahat Steve Bannon, bily supremacista, nez M. Albreith, ale pro vetsinu, ktera nesleduje denne zdejsi politiku to bude asi velka neznama, tak se dale domnivejte.

0 8
možnosti
RT

Taky jsem nad touto zprávou od paní Madeleine kroutil hlavou.

Nechápu, když je židovka, jak může napomáhat rozpínání muslimů v USA. To milá dáma neví, že Židé jsou v celé řadě muslimských zemí pronásledováni?

Asi chce tento osud přichystat i Židům v USA.

Velice trefný blog na toto téma napsal Martin Kavka.

Jinak za článekR^

11 2
možnosti
LP

Blogy Martina Kavky čtu všechny, souhlasím, uhodil hřebíček na hlavičku.

Vidím za tím peníze. Pokud vlastní paní Allbrightová Telecom Kosovo, to je podnik v muslimské zemi, tak si tím dělá skvělou reklamu v Kosovu. Také dary zemí z Perského zálivu Hillary Clintonové ukazují, že jsou demokrati finančně motivováni arabskými státy.

Byl jsem vychován k úctě ke starším lidem. U této paní s tím mám velký problém.

6 1
možnosti
RK

Tweety balkánské řeznice nestojí za žádnou úvahu.

6 3
možnosti
PV

P35a83v33e18l 88V56é95b64r

3. 2. 2017 20:24

Paní Allbrightová mně bývala, zdůrazňuji: bývala, sympatická.

3 0
možnosti
KC

Četl jsem nadšení paní Albrightové, když byl pan Obama zvolen poprvé do funkce. Velmi chválila jeho schopnosti a napsala, že je to výborná volba. Pan Obama však nebyl dobrým prezidentem; někteří komentátoři dokonce tvrdí, že to byl nejméně úspěšný prezident v amerických dějinách.

8 1
možnosti
Foto

Ženská obřízka nemá s islámem nic společného.

1 6
možnosti
Foto

Ale děje se v Africe islámských zemích.

3 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."