Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"...jak Řekové, tak Římané, to připisovali klesající porodnosti..." Tento trend je vysledkem skoro vsech evropskych statu, stran a vlad. Kdyby podporili a vynalozili jednu setinu prostredku ktere je ted stoji invaze nelegalu na podporu mladych rodin (ktere skoro nemaji kde bydlet kvuli vecne financni nenazranosti statu a korporaci) tak lidi budou rodit 24/7.

5 0
možnosti

Oceňuji text autora, uvedl souhrn stěžejních argumentů, které hýbou dnešním světem střetu civilizací. Tyto skutečnosti je důležité neustále opakovat, neboť "mlčící většina" je stále více lhostejná k demontáži západní civilizace a jejích hodnot odhodlaným islámem. Velmi lehkovážně jsme odvrhli křesťanský pilíř naší civilizace, tudíž jsme ztratili kritérium dobra, zla, nevíme, kam směřovat a proč, jsme zmatení, bez opory a společnost se atomizuje. Západ upadá a vymírá právě proto, že odvrhl kořeny, na nichž vyrostl. Dovolím si jen jednu drobnou poznámku, která jistě vznikla podle mne z chvilkové nesoustředěnosti: Citát Arnolda Toynbeeho nevyřkl tento Brit, ale jeho synovec - Arnold Joseph Toynbee - jeden z nejvýznamnějších znalců dějin a filozof dějin.

7 0
možnosti

J86a82r22a 76R97a40n23k

6. 4. 2017 20:28

Pred 48. byli vsichni Cesi krestane? Podle svetove statistiky jsme tedy diky soc/kom prvni v poctu ateistu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."