Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Generalita USA by měla Trumpa sesadit. Nebude-li eliminován, stejně jako před lety Chruščov, mohou se stát fatální věci. Ten člověk je nebezpečný pro lidstvo a pro mír a dle projevu není vyloučena ani psychická porucha Rv

1 5
možnosti
Foto

včera jste pro změnu tvrdil, že Trump je loutkou, kterou ovládá generalita.

Máte v tom trochu bordel.

4 0
možnosti
Foto

To je jako z nějaké upoutávky na film "Vrtěti psem 2" ?Rv

Jestli chce Trump skutečně v Sýrii něco změnit a vyřešit, pak to nesmí dělat s lidmi, kteří stojí za vznikem celého zdejšího svinstva a kteří v něm jen pokračují.

5 1
možnosti
Foto

O jaké svinstvo jde ?

1 0
možnosti
BK

Děkuji Vám za blog. Vůbec nejlepší a nejdojemnější jsou Trumpova slova o USA- jako "pilíři spravedlnosti";-D.

3 3
možnosti
Foto

Díky tomu pilíři není náš stát kolonií a východní Evropa rovněž a díky tomuto pilíři se nepodařilo komunismus importovat Rusku do celého světa.

4 4
možnosti
JH

Ani nevíte, jak rád bych se mýlil,když nevěřím, že by Asad mohl tak idiotsky odsouhlasit útok chemickými zbraněmi, které nic neřeší a v minulosti byly často používanou zástěrkou pro zahájení cizích vojenských agresí. Komu to slouží?

Jinak, uvedený projev mi přijde příšerně nabubřelý.

9 1
možnosti
MM

Jak mohl Asad odsouhlasit mučení a vraždění vlastních obyvatel, to mi taky hlava nebere. Že by diktátor, který se chce udržet u moci za každou cenu?

5 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."