Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... by mě úplně stačilo, pokaváď by ten ministr spravedlnosti Maas prohlásil, že sa teda v rámci ty spravedlnosti nebudou vo to migrantský štěstí s nikým dalším dělit a v rámci vítacího procesu si ty "specifika integrace" vyřešijou spravedlivě sami VEU!

1 0
možnosti
JR

J79a89r32a 41R65a73n87k

12. 4. 2017 21:27

Nebojte se, rusti hackeri ovlivni veskere evropske volby.

0 1
možnosti
VV

Opravdu veruhodny zdroj. Kdo to z toho jazyka prekladal?

1 0
možnosti
Foto

Četl jste to po sobě ?

Dal jste to někomu po sobě přečíst ?

0 2
možnosti
LP

Můžete být, prosím Vás, konkrétnější? Děkuji.

1 0
možnosti
ZZ

souhlasím pane autore, podle mě je naprostý asociál, který nemá ve funkci, kdy ovlivňuje životy miliónů lidí, co dělat. Každý, kdo do takové funkce kandiduje, by měl předložit lékařskou zprávu od opravdu nezávislých psychiatrů a psychologů, ne svých osobních

7 0
možnosti
LP

Nejsem sice autor, jen jsem se podílel na překladu, ale vidím to stejně.

1) Každý politik by se měl nechat psychiatricky vyšetřit.

2) Nechci v politice kariérní politiky, kteří jsou odtržení od běžné reality. Do politiky musíme přitáhnout lidi, kteří v praxi něco dokázali a ne lidi, kteří tam vstoupili hned po škole, jako jsou Sobotka, Dienstbier, Benda a mnoho dalších. Omezil bych působení v politice max. na 2 volební období. Potom hybaj zpět do reality všedního dne.

5 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."