Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Řeč se mluví, voda teče. Na co jsme za drahý peníz stavěli koridory na cca 160 km/hod., když ba se teď měla pro rychlovlak stavět sólo trať?! 8-o

0 0
možnosti
LP

Je to teď moderní, a lidi na to slyší. Jen málokdo se nad tím bohužel zamyslí.

Ekonomicky to dává smysl jen pro stavební lobby. To, že rychlovlaky stavějí různě ve světě, pro mě také není argument. Jenže s "dotacemi z EU" není bohužel nic nemožného.

0 0
možnosti
JT

Jsou takové projekty na namaštění spřízněných kapes a provětrání peněženky daňového poplatníka. Nákresy, studie, rady, porady....kde je rychlodráha na Kladno a letiště? A pamatujete "Praha olympijská" - kolik se na tom vy(pro)dělalo?

1 0
možnosti
LP

Rychlodráha do Kladna je skutečně již letité téma, které se rozvíří vždy před volbami. Obávám se, aby toto nebyl stejný případ... Mám krátkou paměť, takže pokud byste mi Prahu olympijskou nepřipomněl, tak bych si na ni nevzpomněl. Olympiáda by byla taky pěkný tunel do veřejných financí. Máte pravdu, účel těchto akcí je zřejmý.

1 0
možnosti
LP

Chci Vám říci, pane Gayere, že Vaše blogy čtu s železnou pravidelností a vždy mi udělají radost. Děkuji Vám za ně. Čtu teď jen oblíbené autory a většinou až druhý den a diskusím se také snažím vyhýbat.

1 0
možnosti
JH

Ano, zřejmě správná úvaha jak o smysluplnosti nového koridoru, tak o populismu ANO. Ale, nic nového:-)

1 0
možnosti
LP

Máte pravdu, nejedná se o nic nového. Měl jsem chuť to napsat, a tak jsem to napsal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."