Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jsou pouze dve moznosti. Kompletni islamizace Evropy nebo obcanska valka. Jedna varianta horsi nez druha. Dekujeme vam Nemci, Francouzi, Britove!

3 0
možnosti
LP

Ještě připadá v úvahu třetí možnost - žít vedle sebe, to znamená muslimské a nemuslimské enklávy - byl by to takový zamrzlý konflikt, který by se občas rozhořel.

2 0
možnosti
JR

J61a96n 70R55á45ž

29. 6. 2017 12:42

Vítám informační články jak si s migranty nevědí v t.zv. "demokratickém" západě rady, protože mohou posílit úsilí těch, kdo nechtějí dovolit, aby se podobny stav stal normou života u nás.

Tvrzení, že u nás zatím podle zpravodajských služeb dzihádisté nejsou a proto máme být v klidu, je rovno stejné pitomosti, jako kdyby v momentu, kdy se na pobřeží La Manche formovaly německé síly, někdo tvrdil Britům, že kdyz na jejich území žádní nebezpeční Němci nejsou, mají být v klidu.

Ovšem naopak, když si západní Evropa vytvořila takový absurdní systém, nezbývá než to respektovat, ale velmi tvrdě musíme odmítnout pokusy bruselských autokratů a lidí jako je Šabatova, či Dientsbier u nás, udržovat takový výklad lidských práv v platnosti u nás.

13 0
možnosti
LP

Není to jen o Bruselu, je to i o OSN, UNESCO a dalších tzv. mezinárodních organizacích, které již dávno neslouží v náš prospěch.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
LP

Děkuji Vám, i za paní Helenu Kolínskou.

1 0
možnosti
ZV

Z41u97z96a94n57a 45V62a54s86s

29. 6. 2017 11:16

R^ Ďakujem za všetky Vaše preklady.

7 0
možnosti
BL

Já taky moc děkuji Vám i kolegyni..R^

1 0
možnosti
Foto

Něco se někde na Západě škaredě zvrtlo.Rv

Původní zdejší krásné myšlenky humanismu, svobody, demokracie, lidských práv a podobných těžce vydobytých cílů byly najednou dovedeny "ad absurdum", pokrytecky překrouceny, zneužity a surově znásilněny až do té míry, že se v současné realitě staly doslova jejich vlastní karikaturou!

A ti, kteří toto novodobé naprosto neuvěřitelné svinstvo ještě šíří a propagují a dokonce vyučují (vymývají mladé generaci mozky), se sami cítí být "morálně nadřazenými" nad ostatní lidi se zdravým rozumem, které dehonestují a napadají jako "nacisty, fašisty, xenofoby", apod.

Až jednou tato doba vejde do dějin a bude pravdivě popsána a pojmenována, nebudou naši potomci zřejmě vůbec chápat, jak něco tak absurdního a šíleného bylo kdysi vůbec možné. 8-o

19 0
možnosti
LP

a že jsme to dopustili...

4 0
možnosti
ZZ

samozřejmě, že "na nás páchají sebevraždu" díky takovým, a je jich tisíce, jako je Horner, Turner, Ábelovský, Rozumek, a nikdo jim k tomu nedal právo, zlikvidovat díky vítačství, evropskou kulturu jak ji do dnes známe . se mi líbí, jak geglají něco o komunikaci mezi národy.....

19 0
možnosti
JR

J42a19n 48R88á40ž

29. 6. 2017 13:18

Oni takové právo nemají, jen jsou přesvědčeni, že mají pravdu a mají nutkání jí šířit. A stejně věřím, že velká většina idealistických komunistů byla také pevné přesvědčena, že mají pravdu. Kdyby jim nedovolila většina občanů už v roce 1948 zavádět jejich pravdu do každodenního života společnosti, nebylo tolik obětí a utrpení. Respekt k názorům jiných je nutný, to je demokracie, ale také je v zájmu demokracie nutné zabránit, aby "pravdy" které jsou většinou odmítány, byly jejich nositely vnucovány jako norma pro náš život.

1 0
možnosti
Foto

Ano, je konecne nezbytne nutne postavit vysoky plot, natahnout ostnaty drat, pustit elektriku, vypustit psy, rozdat zbrane, zalezt do sklepa a cekat! Ono se nam to vyhne a kdyz ne tak nas se to netyka at se o to postaraji ti co za to muzou. Ostatne nejbezpecnej je vlastne ve vezeni, ze.

2 11
možnosti
JR

J45a40n 42R30á98ž

29. 6. 2017 13:04

Příspěvek jen odráží Vaši naprosto zmatenou mysl.

7 0
možnosti
JL

Je to směšné, jak funguje západní společnost - jediné řešení je vyhlásit výjimečný stav a postupovat vůči nebezpečným osobám striktně. Když nebezpečný džihádista ohrožuje společnost, proč ho podporuje sociálními dávkami? Kdyby mu je odebrala, sám by se snažil ze země odejít, nebo by spáchal trestný čin a bylo by možné ho pořád dokola soudit a posílat za mříže. Švédi se prostě mají příliš dobře, a tak si tímto sociálním experimentem musejí projít.

8 0
možnosti
MT

Za to vdeci pseudo-demokracii, ktera jim prinesla "politickou korektnost" a ted' s nema mlati jako se spinavou, mokrou hadrou na kosteti...

2 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."