Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Je to těžko uvěřitelné, ale z jiných zdrojů vím, že některé ulice ve více městech jsou velmi nebezpečné. Němci, kteří tudy musí jít, jdou jako slepé ovce. M.j. Vídeň může takovému stavu konkurovat.

Ptám se do kdy? Kdy ve větší části populace bouchnou saze? Nevěřím, že nikdy!

Díky za info.

P.S.

Vzpomínám na starší případ,(ani nevím, jak dopadlo odvolání) kdy šária policie fyzicky obtěžovala německé ženy pro "špatný oděv"! Soud je však soudil za neoprávněné a nepovolené nošení uniforem! Nechtělo se mně to věřit, ale v kontextu tohoto článku je všechno možné.

6 0
možnosti

Tak nevim, ale veskere zpravy policejnich presidii nachazejicich se südlich des Weisswurstequators o zlocinnych gangech ze stredniho vychodu nic nevy. V jejich zpravach se ale denne vyskytuji ganngy z vychodni Evropy. V poradi Rumunske, Bulharske, Polske a Ceske. Kopodivu s v nich ale nevyskytuji ani Madarske, ani Slovenske, a o Pbaltskych tam take neni ani zminky.

Zkuste prosim nejake originalni zdroje e ne preklady prekladu.

1 4
možnosti

..... hmmm, - tak s tem už nehne ani Simir z Kobry 11 (přáli si to?,- mají to mít!)R^

3 0
možnosti

Jaký těžký je boj s organizovaným zločinem, když jsou všichni stejné národnosti? A teď do toho zamotejme rasismus, protěžování imigrantů a islámu a zločin prakticky vyhrál.

12 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."