Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednou z cest, jak se vyhnout islamizaci Evropy, je začít říkat o islámu pravdu. Od počátku, tedy již od působení Mohameda v Mekce, se lže. Nestačí, že si to napíšeme zde; musí začít o tom mluvit politici a hlavní média. Myslím, že by se pak určitý počet muslimů od islámu odklonil a noví by nepřibývali.

Není nic horšího, než žít ve lži se zákazem se ptát.

2 0
možnosti

J13a27n 52A38d33a10m45e13c

11. 9. 2017 13:14

Velice dobře napsaný článek, obsahující holá fakta, která jsou velmi alarmující. Já říkám, že dnešní generace egoistů, kteří nejsou ochotni obětovat část své životní úrovně a pohodlí ve prospěch nové generace, jsou zkázou naší civilizace. Je samozřejmě logické, že pokud bude zdejší populace vymírat, budou se sem tlačit migranti z rozvojových zemí, kde je vysoká hustota obyvatelstva a nízká životní úroveň, a budou se snažit naše území obsadit. Tomuje třeba za každou cenu zabránit. Řešením není populismus a neofašismus s výkřiky "zakažte islám nebo deportujte všechny muslimy", ale efektivní ochrana vnějších hranic unie a striktní dodržování mezinárodního práva (ilegální uprchlík bez dokladů = porušitel zákona = deportace do země původu). Jedna věc je humanitární pomoc skutečným uprchlíkům, ale druhá je organizovaný dovoz muslimů do EU s cílem časem jí zkolonizovat a předělat na islámskou enklávu. Jestli se s tím lidé na Západě smířili, tak my něco takového nesmíme dopustit, protože to by byl konec naší kultury a evropské civilizace. A to myslím nikdo rozumný nechce.

5 0
možnosti

Z článku mi nějak není zřejmé, zda autor vzal v úvahu vyssávání mladých lidí "starou" evropou. Ti tam jezdí za prací, zapouštějí tam kořeny a logicky se do mateřských zemí nevracejí. Tam zůstávají jen jejich rodiče,kteří logicky znovu rodinu nezakládají. Jako další důvod úbytku dětí vidím v příliš širokém sociálním systému. Kdyby byl důchod vázán i na počet vychovaných nových plátců daní, porodnost by asi vypadala trochu jinak. Současným způsobem jsou zvýhodňováni bezdětní lidé, kteří si užívají života a počítají s tím, že k stáru se o ně postará stát. Za bolševika kdo neměl děti do pětadvaceti let, platil tzv. "volskou přirážku". To bylo docela citelné zvýšení daně z příjmu.

4 0
možnosti

P67a47v15e54l 46D68u75d80r

11. 9. 2017 11:23

V Japonsku žije 127 mil. lidí, a budou svobodní, kdežto západní Evropa směřuje do otroctví nebo k občanské válce. JInak to skončit nemůže. A do Polska se loni vrátilo víc lidí, než se vystěhovalo.

8 0
možnosti

No a o to prave samozvancum neomarxistickeho Nejvyššiho politbyra ÚV Evropske júnyje jde. To je jejich máster plán. Uzivejte si jakés/takés svobody a svatku, jako by to byly posledni. Protoze jednoho krasného dne posledni budou.

Na představu a předpoved toho co bude a jak se budou veci vyvijet (a to casem rychleji a rychleji) nemusi byt raketovy inzenyr, selsky rozum staci...

5 0
možnosti

Jací muslimové prorokují Evropě...?Jsou to stejní pošuci jako v české verzi Konvička?Je otázka kdo do Evropy patří a kdo ne.Zrovna Madaři v ní z historického hlediska nemají co dělat.je zajímavé,že již na začátku české státnosti jsme součásti západní Evropy.955,bitva u Lechu.Jedna z nejvýznamějších bitev evropské historie,Frankové,Bavoři a Češi společně porazili ohromné madarské vojsko a tím zachránili Evropu.Dnes se bojuje populismem a demagogií typu Orbán a já doufám,že budeme opět na západní vítězné straně...návrat k nacionalismu a fašismu v opět madarském provedení není to správné řešení.To už tu bylo...

0 16
možnosti

V soucanosti neni vetsiho zla nez je Islam.

10 0
možnosti

Zajímalo by mě, jak si muslimové představují, že to v Evropě budou zvládat, až to bude doopravdy jejich.

Africké země už jejich dávno jsou a nezdá se, že by prosperovaly ke spokojenosti tamních obyvatel. Rovněž tak otázka přelidnění - jestliže Evropa ztratí své obyvatelstvo, tak pokud noví Evropané budou pokračovat ve své populační explozi i tady, brzy budou čelit stejným problémům jako v Africe.

Ono nestačí říci: Jednou to bude naše. Ono je nutné také domyslet si, co se stane, až to doopravdy bude naše. Co si s tím počneme.

8 1
možnosti

Nechcete toho po nich nějak moc? To pro ně podle mě ani není důležité. Cíl je rozšířit "Dům míru" na úkor "Domu války" a vzít si plody práce někoho, kdo již nemá sílu se bránit, protože je tak zpitomělý teoriemi multikulturalismu, že je ochoten pro to obětovat budoucnost vlastních dětí.

12 0
možnosti

Nekteri Evropane koukaji na ten "pozar" s kanystrem benzinu v ruce a rikaji "tohle stejne neuhasime". A takovito zradci jsou mnohdy na vysokych politickych postech.

8 0
možnosti

Samotný pokles počtu obyvatel v našich zemích bych přivítal. Není nutné, aby nás bylo mnoho. Nutné je, abychom své země nezdevastovali a mohli je předat dalším generacím. Když nebudou země zdevastované, tak deset dalších generací zplodí více lidí než dvě, které to však natolik zdevastují, že pak to bude neobyvatelné.

Ale to by ten pokles musel být v celém světě. Veškeré mé úvahy z úvodního odstavce tohoto příspěvku se změní v pouhou teorii, jestliže sem přijdou jiné miliony jiných lidí, kteří navíc budou přivádět potomstvo na svět o sto šest.

9 0
možnosti

Mluvíte mi z duše. Vidím to stejně.

Já vidím 3 možnosti:

- Akceptovat imigraci cizí kultury a akceptovat tak předání země cizí kultuře.

- Závodit s nimi v plození dětí a zlikvidovat zemi tak jako tak.

- Nepustit je sem. Nechci platit za to, že někdo jiný je nezodpovědný.

Připomíná mi to klasické dilema s přeplněným člunem plným dětí a žen, jestli jít zachraňovat tonoucí se muže...

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS