Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P67e66t39r 53B41u73r94i92a19n

5. 10. 2017 15:51

Souhlas, karma.

1 0
možnosti
Foto

Halal porážka a porážka Košer vychází z Bible. Pokud ji zakážeme, musíme ji i zakázat Židům, kteří tuto porážku provádí tisíc let z důvodu, aby podle knihy Mojžíšovy zvíře netrpělo. Halal porážka je způsob porážky zvířat, která splňuje přísná islámská kritéria pro konzumaci masa. To také odkazuje na rituální čistotu požadovanou v oblasti zpracování, balení a manipulaci s produkty živočišného původu, která činí konečný produkt přijatelný nejen pro muslimskou komunitu. Porážka se provádí dospělým vyučeným muslimem/muslimkou. Zvíře může být poraženo jen k splnění lidské potřeby potravin. Pokud je zvíře poraženo k tomuto účelu, jméno pana Boha musí být vysloveno při tomto aktu. Žádné zvíře nesmí být vystaveno jakékoliv tísni nebo strachu před porážkou. Existují přísná pravidla, která jsou řízena tímto zákonem, zákonem určeným ke snížení nebo odstranění utrpení, které pociťují zvířata. V procesu porážení mohou být použity pouze nejostřejší a nejméně bolestivé nástroje. V celém cyklu chovu dobytka určeného k lidské spotřebě, je povinná maximální zdvořilost a respekt k zvířatům. Pokud jsou splněny tyto požadavky, dostane maso certifikaci Halal jinak ne .

1 0
možnosti
LP

Ta vaše historka o stavbě budovy MNV je skvělá. Dost jsem se zasmál.

Co se týče halal porážky, tak je to různé. Takto to probíhá např. v Turecku. Není to moc hezký pohled. https://www.youtube.com/watch?v=OhRsZI3fm5Y&feature=youtu.be

1 0
možnosti
BK

Souhlas. Nebude diskuze. Ale nedá mně připomenout, že tento způsob porážky nevadí všem eko(teroristům)aktivistům.

Klece pro slepice, krmení hus šiškami. v poslední době nemorální chování norků na farmách.

Kde jsou, aby protestovali proti takovému týrání zvířat ? Aha, oni jsou to především sluníčkoví vítači. Tak to potom jo.

6 0
možnosti
JZ

Jak víte, že tento způsob porážky nevadí aktivistům? Já bych řekl, že jim vadí.

1 3
možnosti

"Rozhodl jsem se, že pod tímto článkem nebudu vést diskusi. Když si přečtete diskusi pod článkem na Neviditelném psovi, možná mě pochopíte."

Úroveň diskusí na psu (a lidovkách obecně) je zcela rozdílná od diskusí tady na idnes.

0 0
možnosti
LP

Trollové jsou tam i zde a já nechci ztrácet energii bojem s trollingem.

Diskuse na iDnes i na Neviditelném psovi patří rozhodně mezi nejkvalitnější, přesto raději diskutovat nebudu. Jednou jsem se zeptal jednoho známého spisovatele, jestli se dívá do diskusí. Odpověděl mi, že ne, protože by to bylo na úkor psaní. Vždy je to na úkor něčeho.

2 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."