Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Dobrý popis; jen když je řeč o londýnském starostovi, sluší se stále připomínat, jak na tom už Londýn svým složením obyvatel je - starosta je muslim. Že by ho volili domorodí Angličané?!

Konzervativní Anglie, kam to spěješ?!!!

2 0
možnosti
Foto

Problémem ani tak není migrace jako taková (vůbec nemůže vadit migrace osob podobných kulturních a pracovních návyků, které respektují hostitelskou zemi a chtějí se zde usadit a plně integrovat).

Problémem je import nenávistné islámské fašistické ideologie a neslučitelné monokultury, která má v programu zničení domácí kultury, práva, svobody a demokracie a jejich nahrazení "nadřazenou a jedinou přípustnou" islámskou ideologií.

8 0
možnosti
Foto

Pokud schopnost přijímání uprchlíků v Německu byla právě teď určena na 200 000 ročně, tak kolik asi činí absorpční schopnost Kanady či Česka na počet obyvatel a velikost území? A proč by měla být nižší?

0 0
možnosti
Foto

A proč by vůbec nějaká měla být? Nejde přece o nějaké číslo, které si někdo vymyslí v přetopené kanceláři. Asi nikdo nezpochybňuje právo na azyl, jenže azylová řízení jsou složitá zdlouhavá a hodně záleží na spolupráci jak migranta, tak úřadů země odkud přišel, pokud tam ještě nějaké existují. Pokud byť jen jedna strana řízení sabotuje, nelze dojít k zákonnému výsledku. Kolik takových lidí roztřídit a prověřit je v silách úřadů zemí, kam migranti směřují? A kam je vypakovat, pokud nárok na azyl nemají?

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS