Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Výborný článek, ještě před 1/2 rokem by vás za text ukamenovali.

je třeba, aby se o těchto faktech dozvědělo co nejvíce lidí (veřejnosti).

5 0
možnosti
LP

Co se týče kamenování, tak si říkám, jestli to teď není ten pověstný ́klid před bouří ́.

2 0
možnosti
ZV

Z97u90z73a70n58a 37V57a87s38s

25. 9. 2018 13:29

Wow, tak ja som taká šokovaná, že ani neviem, čo povedať...

Hlavná vec, že keď rasisti a xenofóbovia neziskovky už v 2015-tom podozrievali z profitu na migrácii, boli umlčiavaní, mazaní a dobre, že nie vaporizovaní!

3 0
možnosti
LP

Přiznám se, že mě pozitivní reakce na tento článek příjemně překvapily. Nečekal jsem je.

2 0
možnosti
JS

Nepochybuji o tom, že Váš článek se zakládá na faktech. Bohužel je zbytečný, nic se nezmění. Frau Merkel a spol. po exulantech touží. Nevím proč, snad doufá, že získá kanonenfutr pro válku s Ruskem. I v tom se podle mého názoru mýlí. Ti ovládnou nejdřív SRN, Francii a Rusko by mohlo být až třetí v řadě.

2 0
možnosti
LP

Když nebudeme dělat nic, tak se určitě nic k lepšímu nezmění. Když něco dělat budeme, tak zde určitá šance je.

5 0
možnosti
OP

Kéž by takový článek uvedli i v hlavních zprávách všech novin R^

10 0
možnosti
SN

:-).........Dal jste si s tím velkou práci, obdivuji Vás! ČTV by o tom mohla udělat celovečerní pořad místo "novičoku" a nebo řešení 50 nezletilých sirot o kterých podle Kalouska měl jednat parlament celý den, místo užitečné práce! R^R^R^!!

7 0
možnosti
LB

To jsou šokující informace. Je zvláštní, že jsem je nezaregistroval v mainstreamovém zpravodajství, ačkoli tak zvláštní to vzhledem k převažující ideologické zátěži běžného zpravodajství zase není. Je-li to pravda, jsou tyto informace zásadní a závažné. I bez nich ovšem každý rozumem obdařený tvor musel pochopit, že migrace je obrovský byznys a evropské neziskovky se na něm přiživují, ať už přímo, nebo nepřímo.

10 0
možnosti
LP

Všechny informace jsou ozdrojované - v textu jsou odkazy na jiné zdroje. Pokud by to nebyla pravda, tak by to bylo soudně stíhatelné...

1 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."