Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

stará známá pravda-viz degenerace posledních Habsburků kteří se tkaé brali mezi sebou-o čem se ale nemluví že čím starší starý muž splodí dítě tím větší pravděpodobnost vrozených chorob-díky viagře a trendu. kdy muži zakládají v druhé míze nové rodiny je západní civilizace skutečně ohrožena-nárůst civilizačních chorob -ale o tom byte se asi psát neodvážil že?;-)karma by asi šla dolů;-D

0 0
možnosti
LB

Paní Palková, vám se pravda prostě nelíbí a tak se ji snažíte relativizovat či zakrýt. Je směšné snažit se o to v této souvislosti tvrzením o tom, že v západní civilizaci je snad nějaká epidemie otců v kmetovském věku, jejichž děti jsou postižené. Mohla byste prosím svoje dojmy doložit nějakými údaji, jako dokládají svá tvrzení autoři článků, jejichž překlady nám dává k dispozici pan Popovský?

0 0
možnosti
LB

Dobre posahaná "korektnost". Ako je korektné vedome plodiť mrzákov a náklady na starostlivosť hádzať na ostatných ? To by mal byť trestný čin.

1 0
možnosti
MK

R^R^ Sečteno, podtrženo - kulturní zvyk není nic jiného než starost o mamon; ať to stojí co stojí. Nač se snaží britské zdravotnictví být ve znalostech o lidském těle stále dál a dál, když vynaložené úsilí a prostředky jsou házeny do koše jako v tomto případě pro středověký mamon zvyk. Ano, především jsou na vině politici a hned v závěsu ti, kteří je zvolili. A pokud bude přibývat těch "středověkých" voličů, je to pohřeb evropské osvícenosti, její dosavadní kulturní úrovně a demokracie obecně v těch dnešních, těžce získaných parametrech.

4 0
možnosti
Foto

Sice dlouhé, ale čtivé a nesmírně zajímavé. Karma.

6 0
možnosti
Foto

Celý váš blog jsem nečetl kvůli extrémní délce. Ale pokud vycházíte z této věty: They can cause a litany of genetic illnesses and they're a key factor in the deaths of two children a week in Britain, so why is it taboo to talk about them?"

Zdroj: https://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=680693

Pak její překlad nezní že jsou častou příčinou ale že mohou být příčinou

0 0
možnosti
Foto

Kromě toho, mail online je bulvár, vedle kterého Blesk a Aha blednou závistí

https://en.wikipedia.org/wiki/MailOnline#Controversies

0 0
možnosti
LB

Inbreeding: Muslimská tradice? Nikoli, muslimská tragédie. Mluvme o tom, pišme o tom. Ať každý ví, jaké nebezpečí nejen ve Velké Británii, ale i ve zbytku Evropy roste. Přijměme v naší republice s předstihem zákony, které středověké tmáře od života v naší zemi odradí!

5 0
možnosti
Foto

..je jasné, že děti, které přišli na svět ze snatku blízkých příbuzných bývají mentálně i jinak zdravotně poškozené... to z článku jednoznačně vyplývá. Tak nechápu co na tom je potřeba zkoumat, že děti , které vzejdou ze sňatku mezi blýzkými přibuznými byly velmi často "poškozené" .. to, že se tak děje nadále je otázka toho, že inteligence rodičů také nedosáhla vyšší příčky... to , že má někdo VŠ ještě nic neznamená.... a dělá se to proto, aby výdělky dětí zůstávaly v rodinách...., ale někdo platí péči, léčbu.... a ty peníze na stromech nerostou, platí to občané, kteří jsou zdraví... a mají případně zdravé potomky... , a tedy většinou nepocházejí z těchto manželství... proč mají platit " za hlou- post ???".. toto je degenerace lidského rodu....

6 0
možnosti
VS

Světová zdravotnická organizace trvá na tom, že pokusy o zastavení pokrevních manželství mezi blízkými příbuznými jsou "nežádoucí a nevhodné".

Tato věta odporuje celému článku .... protože říká, že "pokusy o zastavení" jsou nevhodné. To ale autor říci nechtěl.

0 1
možnosti
MK

Mýlíte se; toto konstatování jen ukazuje, co je, ač světová, ale tmářská zdrav. organizace zač. Musíme si zvyknout třídit informace už i u těch svět. organizací, které v minulosti byly proslulé svou solidností - viz. OSN a předsednictví SA komisi pro lidská práva!!!

3 0
možnosti
Foto

Světová zdravotnická organizace je mnohem více politická než zdravotnická. UNESCO je na tom podobně. Škoda peněz daňových poplatníků za takovéto zpotvořeniny ušlechtilých myšlenek.

3 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."