Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J29i62ř91í 37H58r21b69e31k

17. 10. 2018 20:56

Nechápu, jak je možné, že tohle bylo jasné každému "zaprděnému" Čechovi na diskuzních fórech už před dvěma roky a jejich představa o doktorech s jadernými inženýry se rozplývá až teď. Buď jsme prudce inteligentní národ, nebo byli oni raněni slepotou :)

3 0
možnosti
LP

Dnes jsem si poslechl přednášku, kde mluvili Petr Hampl, Jan Keller, Jiří Weigl a Petr Robejšek z dubna a třeba pan Robejšek tam mimo jiné říká, že realita každého dožene. Dnes se hlásá řada nesmyslů, v jejichž případě musí být každému normálnímu člověku jasné, že takto to fungovat nebude.

1 0
možnosti
Foto

Vzpomínám si, že když jsme vstupovali do EU, tak Němci a Rakušané sedm let bránili našim lidem, aby u nich doma mohli pracovat. Inu, časy se mění.

3 0
možnosti
Foto

zatím Němci připomínají romantické zlatokopy rýžující z písku Otavy zlatá zrnka. Z milionu afrických migrantů jich vytěží sotva pár stejně jako čeští zlatokopové a ty ještě nebudou stát za nic.

2 0
možnosti
LP

Máte samozřejmě pravdu. Jdou z místa A na místo Z přes místo B. Čas však ubývá a demografická bomba tiká. Zrovna kontroluji překlad článku o genocidě Arménů...

3 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."