Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Islám je náboženství terorismu. A pokud si zakážeme to vyslovit verbálně tak dřív či pozděj nám to bude ukázáno fyzicky.

0 0
možnosti

P35a97v96e27l 48P18o71n70e28c

22. 10. 2018 12:59

Díky za článek. Možná by organizace OIC prospěla lidstvu, kdyby se zasadila o svobodu tisku ve svých členských zemí. V roce 2010 byla hodnocena situace naprosté většiny jako “neuspokojivá“ a těžko lze z toho vinit nějaké evropské xenofoby. Zvláště v Saúdské Arábii je značný prostor ke zlepšování, jak ukazují otřesné události posledních dnů.

1 0
možnosti

Pokud OIC neznáte, tak si přečtěte třeba tohle: http://neviditelnypes.lidovky.cz/esej-kdyz-dva-rikaji-totez-nemusi-to-byt-totez-fqg-/p_spolecnost.aspx?c=A160823_211524_p_spolecnost_wag Část Lidská práva.

Od OIC se můžeme ochrany svobody projevu klidně dočkat, ale bude to ochrana projevů, které jsou v souladu s právem šaría...

4 0
možnosti

Potřeba ale dodat, že Stürzenberger byl ve 2. instanci (Landgericht München) obžaloby zproštěn.

0 0
možnosti

Děkuji Vám za připomínku. Soudil jste se někdy, pane Tatíčku? Já ano, několik let. Je to masakr na psychiku. Osvobození je fajn, ale příště si to, myslím, pan Stürzenberger dvakrát rozmyslí, než do něčeho píchne. Soud splnil účel. Většina lidí si to rozmyslí...

4 0
možnosti
Foto

Máte karmu a dík nejen za obsah článku, ale i za pečlivé dokládání zdrojů. R^

Jen u mne (promiňte, ale musel jsem to napsat) vyvolává úsměv anotace téměř každého blogu, neboť zdroj byl přeložen paní Helenou Kolínskou (tímto zdravím) a vámi. Pravda, není to tak vždy, občas je změna, když je přeložen vámi a paní Helenou Kolínskou.

Opravdu nic ve zlém, jen :-).

0 0
možnosti

Chápu Vás, mé svědomí je však čisté. Poctivé vysvětlení by vydalo na celý blog, proto jen stručně. Můj podíl na překladech osciluje mezi 40 až 60 % v závislosti na tom, jestli jsem na druhém místě nebo na prvním. Většinou se to však skutečně blíží polovině času, i když jsem až na druhém místě. Nicméně si to nestopujeme, je to jen můj odhad. Strávím tím spoustu času. Ono jen všechno zkontrolovat a najít zabere spoustu času.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS