Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smutné, člověka napadá cokoli v hněvu k takovému jednání s dětmi: Nezaručuje třeba rodová msta pořádek s takovým jednáním?

Kam necháme dojít vládu sprostoty? Včera jsem si pustil rádio, asi stanici Vltava cca 19hod. Dávali vyšetřené trestné činy: V mládí zneužitý hoch ke skupinovému sexu malých dětí (cca 9 let) v dospělosti provázel stejně staré holčičky a chtěl pokračovat jako v devíti, nepoužíval zpočátku násilí a při odporu vždy utekl (cca 7obětí, 6let věznice).

Chci říct, že ta krize mravnosti, kterou vidíme v Turecku, je i u nás i v celé civilizaci porno-internet-televize-aj. Sekularizovaná společnost se vysmívá skutečné neměnné morálce, jak je dosud předávána katolickou církví. Mravně rozvrácená společnost nemá budoucnost. Naši budoucnost oznámil kanovník Piťha v letošním kázání na Svatáho Václava v katedrále sv.Víta.

0 0
možnosti

P83e13t98r 47B42u77r70i79a89n

8. 11. 2018 10:31

Je hezké, že se mezinárodní úmluva o boji proti násilí a utlačování žen jmenuje právě Istanbulská. A je také hezké, že Turecko bylo jednou z prvních zemí, které ji podepsalo a letos i ratifikovalo. Hodně to vypovídá o čistých úmyslech zainteresovaných lidskoprávních aktivistů a taky o pravém účelu tohoto neomarxistického paskvilu. Karma.

3 0
možnosti
Foto

Já to chápu jinak. Že vědomí, o kom ta úmluva je především, bylo důvodem k určení místa - Istanbul.

1 0
možnosti

R^ Správně je poznamenáno, že sňatky nezletilých dívek mají oporu v Koránu. Je to samozřejmě svinstvo a nikdo to v islámském světě nezmění, protože mužům to vyhovuje.

Ale v Koránu najdou oporu i jiné aktivity, které, stručně vyjádřeno, stojí na podstavcích tvořených nenávistí a návody k násilí. Kdy se konečně rozhoupe nějaký evropský soud a dá vedle sebe v souvislosti s legalitou muslimských komunit v Evropě platné evropské právo a všechny ty "opory" v islámské ideologii?!!

4 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."