Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Je jistě potřebné detailně ukazovat zvrácenost islámských aktivit a za tuto snahu Vám jistě patří dík; nicméně pro laika, který jde po jednoduchém (zásadním) postoji k islámu, je článek dlouhý. Najít kratší formu, kde závěr bude podpořen konkrétními fakty - událostmi a odvolávkou na zdroje by možná bylo přínosnější. Ideální se mně jeví obě formy; tedy k delšímu textu přidat stručný "výcuc".

K tématu - sexuální násilné aktivity včetně nerovného postavení žen a vůbec nenávist ke všemu nemuslimskému může vygenerovat na nepřátelském území i takové zvrhlosti jako jsou znásilňovací gangy. To vše za trestuhodné nevšímavosti okolí.

Současně je v posledních letech velká snaha docílit zákazu jakékoli kritiky islámu, zvláště Mohameda. Jednoduchou odpovědí by bylo, že islám ze stejných důvodů musí zrušit všechny texty, které urážejí vše nemuslimské. Výsledek? Z Koránu by zbyla necelá polovina.

Řešením je usilovat o zákaz jakéhokoli projevu islámu na veřejnosti a cíleně kontrolovat veškerá muslimská setkání, hlavně v mešitách. Vím, zní to nereálně, ale reálný je důvod a reálná je touto formou, tímto usilováním, obrana proti nezákonnému rozlézání islámu do všech oblastí demokratické společnosti.

0 0
možnosti

Máte pravdu, ale dělám, co mohu.

Zde na blogu jsou jen překlady, na jejichž překladu se podílím. Těžiště mojí práce dnes spočívá v kontrole překladů ostatních překladatelů. Všechny překlady vycházejí v české verzi GI. Věřím, že tam najdete lepší články.

0 0
možnosti

Je šílené, že průlom v zametání problému pod koberec přinesl až ministr vnitra - muslim z Pákistánu. Tedy za eskalaci nese značný díl odpovědnosti předpotentovaná politicky korektní společnost.

0 0
možnosti

Ano, tento pán je zatím příjemným překvapením. Jinak s Vámi mohu jen souhlasit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."