Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nedá se nic dělat. Budeme se i my muset přizpůsobit tomu co zde začala provádět Vůdkyně Merkelová. Buď bude islám postaven mimo zákon a nebo bude postaven nad zákon. Jiná cesta není ;-O

2 0
možnosti
LP

Já jsem pro postavení mimo zákon, žádné modlitebny a basta. Na příkladu Dánska i jiných zemí je vidět, že mešity rostou jako houby po dešti a změna může přijít velmi rychle. Nakonec už i u nás jsou v mnoha krajských městech. Jenže to nejde dohromady se Schengenem a s EU. Změna je ještě daleko, ale musíme věřit, že přijde dříve než bude příliš pozdě.

0 0
možnosti
PS

Až bude naplno fungovat Evropské ministerstvo pravdy, tak se takový článek na titulku rozhodně nedostane. Hezké je jak obyčejnou cenzuru halí do vznešeného hávu s názvem obrana demokracie. S plnou pusou Evropských hodnot klasicky filtrují co může a co nemůže občan slyšet. A jako vrchol se najdou lidé kteří toto schvalují nechápou že cenzura je nástrojem diktatury.

https://cs.gatestoneinstitute.org/13739/eu-orwell-na-plny-plyn

5 0
možnosti
LP

Ahoj Petře. Už rok kontroluji a edituji všechny překlady na webu GI. ́Orwell na plný plyn ́ je silný článek. Valí se to jako povodeň. Překvapuje mě, že systém ten odkaz pustil. Od prosince jsem na titulce už potřetí. Všechny tři články byly překlady GI. Nestěžuji si. Hezký den.

1 0
možnosti
ES
Foto

Ráda jsem Vám dala karmuR^jednak za Váš článek a hlavně za to téma. R^

1 0
možnosti
LP

Děkuji Vám. Můj blog je těchto témat plný. Ženská obřízka, dětské sňatky, polygamie... Hezký den.

1 0
možnosti
Foto

Mohamed mal ako 53 ročný sex s 9 ročnou Aišou a povolil manželstvá v predpubertálnom veku. Avšak politicky korektné média klamú, že sexuálne zneužívanie detí nemá nič spoločné s islamom. Odporúčam zdieľať toto video, kde autor cituje moslimské zdroje kým nebudú jeho videá aj u nás zakázané ako islamofobne. https://youtu.be/W5O_ZAtcbmM

3 1
možnosti

J12a49k50u15b 70Š96o12l15c

21. 2. 2019 9:34

Tak když naše soudy uznávají, že si dva muži můžou nechat odnosit v USA dítě a jsou pak v ČR jeho "rodiče", tak není důvod proč neuznat, když si někdo dojede udělat svatbu s osmiletou Íránkou a doveze si ji do ČR.

0 5
možnosti
Foto

Pane Šolci, pedofilie a homosexualita je tedy hodně velký rozdíl. Jak to můžete vůbec napsat? Rv

4 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."