Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Odebírám Vaše články a doporučil jsem přihlášení dalším desítkám lidí. Jen velmi málo se toho jeden v tuzemsku z toho, co píšete, dozví. Vám R^R^R^

2 0
možnosti
LP

Děkuji Vám, pane Kulhavý. Pochvala vždy potěší.

Zde jsou jen překlady, na kterých jsem se podílel. Na webu GI jich už máme v češtině 387. Proto Vám doporučuji udělat si odběr tam, je tam mnohem více článků.

0 0
možnosti
LB

Ke zdánlivě bezvýznamné skutečnosti, když Lidl na obalech řeckých specialit začal umazávat křesťanské kříže, se vyjádřil také sociolog Jan Keller, že je už jasné, že zde nejde o vzájemné obohacování kultur, nýbrž o vytlačené jedné kultury jinou.

Dobrovolný krok potravinového řetězce i trpěné akty výtržnictví hovoří o jedné a té samé věci: V Evropě přibývá lidí, kteří nic křesťanského nemohou vystát.

5 0
možnosti
LP

Ano jde to přes prosazování diverzity, multikulturalismu a politické korektnosti... Například v Británii se počet BAME (Black Asian Minority Ethnic) odhaduje na 16 %, ale v televizi, v reklamách a médiích je jich pocitově 50 %. I tam to začalo takto pomalu jako u nás. Jdeme stejným směrem.

4 0
možnosti
SN

:-)......Oceňuji Vaši odvahu to tak podrobně popsat! Nehoda není náhoda. Jak se to rozhořelo, už se prezentovalo, že to není v žádném případě úmyslné zapálení. R^R^R^

3 0
možnosti
LP

Tento článek s požárem Notre-Dame primárně nesouvisí, ale je fakt, že když jsem na něm pracoval, tak jsem se dozvěděl, že hoří Notre-Dame a bylo to pro mě ́Déjavu ́. Je to všechno velmi symbolické a poučné.

7 0
možnosti
PS

Problém č.1 počet útoků stoupá.

Problém č.2 očividně se kolem toho chodí po špičkách. Pachatelé/potencionální pachatelé jasně vidí, že pokud rozmlátí kostel, tak se vyhnou trestu, nebo bude směšný. Pachatelé povzbuzeni tímto faktem dále eskalují problém č.1

9 0
možnosti
LC

Frantíci i Němci to tak chtějí. Už se rozhodli. Tak je nechte si ten společenský pokrok užívat.

2 0
možnosti
LP

Tohle je tak krátkozraké... Německo je za humny a jsme s nimi propojeni. Tohle je jen malý střípek celého problému...

9 0
možnosti

J69i69ř38í 77Š18m51í91d

17. 4. 2019 9:51

islamizace jede naplno, původní náboženství je nahrazováno novým...Rv Vám karma

11 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."