Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J41a78n 63R59á83ž

20. 5. 2019 12:11

Dal jsem karmu pro informativní ráz tohoto blogu.

Ovšem nesouhlasím s tím, že označujete hnutí Europe of Nations and Freedom (ENF) jako sdružení nacionalistických stran. Nelíbí se mi totiž, že hnutím, stranám, ale i jednotlivcům, kteří zastávají národně patriotické názory, se dává nálepka "nacionalisté"

Nacionalismus a národní patriotismus jsou dvě zcela odlišné kategorie. Kdo ten rozdíl nechápe, měl by si osvěžit jak encyklopedické znalosti výkladu pojmu "nacionalismus" a osvěžit si historickou paměť na obsah ideologie nacionalismu např. v pojetí NSDAP . Pak bych doporučil porovnat programy německého hnutí "Říští občané", či ukrajinského "Azovského praporu" a programu "Národního sdružení" ve Francii či Svobodné strany Rakouska k pochopení že nacionalismus je pro Evropu skutečně nebezpečím, ale národní patriotismus je naopak šance, jak vrátit Evropu do "normálu".

3 0
možnosti
LP

Neoznačil jsem je tak já, ale pan Soeren Kern. Jinak s Vámi souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Nikdy v predchádzajúcich voľbách som nevolila nacionalistické strany (a opitý politik Slota, ktorý nadával na Maďarov, bol jedným z dôvodov), avšak teraz by pri voľbách do Európskeho parlamentu mala byť priorita:

1. zvoliť strany, ktoré posilnia právomoci národných štátov, ktoré chce Brusel zlikvidovať.

2. Obmedzia nekontrolovanú migráciu, ktorá priniesla kultúru znásilnenia a iné problémy.

3. Zabránia obmedzovaniu slobody prejavu pod zámienkou boja proti "hate speech".

Dúfam, že sa do parlamentu dostane čo najviac takýchto strán.

5 0
možnosti
LP

Vidím to stejně.

Nedávno jsem v jednom videu narazil na heslo: "The Truth is a new Hate Speech."

1 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."