Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IZ

I38v87a15n 76Z93y39k14á79n

5. 7. 2019 3:37

Úvodem důrazně upozorňuji, že nejsem přívrženec násilí a neadoruji jej, ale nemohu neuvést ... dochází vrcholným představitelům všech těchto zasažených zemí, že to, čeho jsme nyní svědkem např. ve Skandinávii, bude jen přilévat oleje do ohně líhni extrémismu, který v jistých ohledech bude logickým a bojím se to napsat, ale byť ne legitimním, tak svým způsobem pochopitelným a časem společností i akceptovatelným vyústěním tohoto nekončícího strkání hlavy do písku před podstatou problému? Společnost si začne stále více uvědomovat dva tábory, které budou pro její přežití jasným a zřetelně vyhraněným nepřítelem. Migranti a "domácí" neoliberálové. Obě tyto skupiny se začnou logicky stávat stále viditelnějším terčem zloby domácích. Skončí to tím, co již známe a není to pro nás nic nové, jen to zatím není tak frekventované. Ozbrojenými střety místních vs. migranti, resp. v rámci vendety napadání sídel migrantů, to na jedné straně. A druhé již Skandinávie rovněž poznala ... řešení, které je sice brutální, ale ve své zvrácené podobě obsahuje jistou myšlenkovou pochopitelnou logiku, a tím je "řešení" a la Breivik. S každým nezodpovědným přístupem a prohlášením politiků jsou země Evropy těmto jevům stále blíž a blíž. Neznám nikoho normálního, kdo by toto vyústění chtěl, ale znám mnoho lidí, kteří jednoduchým selským rozumem umí shodně dohlédnout, co bude a je logickým vyústěním. Proč i za této situace existuje taková značná část populace, která volí strany, které toto směřování mají v důsledcích ve svém programu a co hůř, nutné prerekvizity pro takový vývoj veřejně co by potřebné akcentují a netají se jimi? To se ve společnosti rozhostila taková epidemie lhostejnosti či tuposti, resp. smrtící koktejl obojího?

2 0
možnosti
JT

J56i25r46i 30T33i53c91h77y

4. 7. 2019 16:29

A stale je tu hodnre globalistu a falesnych liberalu, kteri tomu neveri, Ceska se to preci netyka nemame tu moc muslimu.

8 0
možnosti
JS

Pro navratile teroristy z ISIS pripravuje svedska vlada odbornou psychologickou pomoc, ubytovani a prostredky na "znovuzapojeni" do spolecnosti. Otazkou zustava, zda jsou tito politikove blazni, nebo zradci vlastniho naroda, ktery ovsem dnes uz pripomina stado. Pozor, ale v Evrope uz nejsou hranice.

19 0
možnosti
PV

P57a93v98e78l 20V94é72b60r

5. 7. 2019 8:35

Zajímavé. Zabijete, třeba omylem, člověka - a jdete sedět na dlouhá léta. Umučíte k smrti desítky lidí - a je vám věnována všemožná péče. A na svobodě!

7 0
možnosti
MK

To majú za 30 ročnú vojnu! Alebo čo...

0 0
možnosti
PS

Obohacení v praxi. Ve světle toho co se ve Švédsku děje bych měl pro vítače pár dotazů. Jak mi zaručíte že to stejné se nestane u nás? Nebo chápete že tu bude i u nás ale nevadí vám to. Nebo je to všechno fake a ve Švédsku se nic neděje. Věříte že to u nás bude jiné protože ve Švédsku jsou hlupáci vítači ale v ČR jste vy chytří vítači. Stále věříte že migranti jen hledají bezpečný domov to že se cpou do států kde jsou nejvyšší dávky je náhoda. Stále věříte že na moři jde o záchranu a že neziskovky nejsou s pašeráky domluvené, a to i ve světle nového videa frontexu.

26 1
možnosti
MN

Se Švédy se netrapte, ti si poradí bez vás. Udělejte si pořádek v Česku, Evropa už má dost vašich zlodějin, korupce, vývozu drog atd. a vaši "státníci" od poloshnnilého prezidenta přes estébáka premiéra až po zhuleného komunistu v předsednické funkci senátu jsou ostudou veřejného života. Nedávno jsem si prošel, jak říkají Švejkové, no-go zónu v Goteborgu a je tam větší pořádek než v ČR.

1 2
možnosti
PB

Otřesné, karma.

16 0
možnosti
KB

V hezkém kontrastu je i nový zákaz kouření

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/svedsko-zakaz-koureni-

restaurace.A190702_064852_zahranicni_bur

Zatímco domorodce teď budou za kouření honit jak zduté kozy, na postihy za znásilňování nezletilých zdá se nebudou ani prostředky ani vůle eráru. Víc raději nedodám.

23 1
možnosti
JR

dala jsem Vam karmu i kdyz je to vlastne velmi, velmi smutne cteni,ale dobre, ze o problemu pisete na plne pecky

17 0
možnosti
PV

P40a43v34e17l 78V33é84b65r

4. 7. 2019 9:45

Zato mají Gretu...

27 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."