Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Zajímavé - díky. R^

0 0
možnosti
JT

J73i31r34i 63T29i66c31h63y

9. 7. 2019 17:59

Da se to aplikovat na mnoho zemi a mest "zapadu"

2 0
možnosti
MT

Problem je, ze tyto promeny prijdou jednou do cele Evropy. Francie jen dopredu trochu naznacuje, jak to bude vypadat. A to co prijde nebude ani trochu pekne, ale propaganda a demagogie si bude mlet svou.

11 0
možnosti
JL

Francouzi byli vždycky divní: Galové s komplexedm méněcennosti, velká revoluce, snaha zbožnit člověka, Napoleon, koloniální velmoc, milovníci žab, 69, který chtěl dobýt celou Evropu...radostně se vrhli do první světové, pak se zas podělali při druhé světové, milovní marxismu, revolucionáři....fakt divnej národ. ;-D;-D

0 0
možnosti
SB

Díky za zajímavý článek.

Postoje horních vrstev mi připomínají královnu Marii Antoinettu, která si nechala vystavět vzorový statek, kde všechno šlo jak po másle, ale bylo to uměle dotované ze státních peněz, ona se tam procházela ve svých přepychových róbách a žila v přesvědčení, že právě tak vypadá typický francouzský venkov a právě tohle je přesný obraz toho, jak žijí její poddaní.

Nechápala, že venkovský rolník si musí na opravu střechy vydělat právě z výnosů hospodářství, zatímco tady se prostě konstatuje, že střecha potřebuje opravu, a zařídí se to ze státních peněz. Nechápala, že když venkovskému sedlákovi kráva pošla, tak ji prostě neměl, zatímco sem se druhý den přivezla kráva nová.

4 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."