Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Neptejme se po zodpovědnosti abstraktní EU, ale lidí. Co udělali naši poslanci, eurokomisařka, úřednicí MV a MZ konkrétního za těch pár let, co platíme Turecku.

0 0
možnosti
AP

myslím tedy naši europoslanci....

0 0
možnosti
MK

Koupili jsme si od Turecka za těžké prachy na několik let zastavení migrace přes jejich území.

A co za tu dobu politici EU udělali? Nic, vůbec nic.

Žádný jednotný systém jak uprchliky řešit, jak je registrovat, brát jim otisky nebo dna do centralniho registru aby se kdykoliv pri kontrole vědělo kdo je, kolik mu je, odkud je jelikož oni neustálé ztraceji doklady, zapomínají odkud jsou a brání se deportaci.

Posilit ochranu vnějších hranic, vybudovat detekční systémy na moři aby šlo dokázat odkud vypluli a kdo je pašuje.

Několik let pořád to samé, každá loď se řeší jinak bez jasných pravidel.

Už zbývá jediné vrazit penize USA aby nám rezervovali nějaké misto na Měsíci kam budeme muset pred tou záplavou z Afriky nakonec zdrhnout;-D

2 0
možnosti
JS

Jedno je jisté, že s turkem se nedá uzavírat nějaké přátelské dohody protože on vás kdykoli vyšplouchne a to bez uzardění. Problém je, že turek má dnes v EU už docela početnou a dobře zabydlenou pátou kolonu, z které má už dnes i Německo strach a tak se nedá čekat proti Turecku žádný přísný postoj a bude se zase jen lavírovat.

1 0
možnosti
JZ

J69a94n 58Z82í24m70a

5. 8. 2019 12:48

Copak vám pan Trump za tu propagandu platí?? Zapomněl jste se zmínit o tom, kdo těm paserackym neziskovkam platí.

0 0
možnosti
JS

to nemusí, to všichni ví;-)

0 0
možnosti

Dojednaná smlouva, bezvízový styk a přijetí Turecka do EU,

vychází z tolerance Německa, které má na svém území několika milionovou Tureckou menšinu a podstatný vliv v EU. Těžko předpokládat, že EU uzavře hranici s Tureckem i v případě dalších migračních vln.

0 0
možnosti
AG

EU si jen koupila čas, protože nikdy neměla v úmyslu přistoupit na bezvízový styk se současným Tureckem. Spíše doufala v nějaký zázrak,převrat, který by Turecko otevřel pro naše zboží a služby . Nikdo netouží po tom aby tady volně běhaly miliony Turků.

7 0
možnosti
TT

Mno, politiků, kteří chtějí zrušit evropská etnika a vyzývají v lepším případě ke smíšeným partnerstvím, je víc než dost.

1 0
možnosti
DR

Vzhledem k tomu že Erdogan dnes informoval Rusko a USA o zahájení vojenských operací na severu Sýrie za Eufratem proti YPG, čímž by mohl uvolnit ruce SAA k zahájení generální ofenzívy na Idlíb, jehož důsledkem by mohli být další uprchlíci, tak bych tento scénář a tj. vypovězení dohody z EU, opravdu nevylučoval.

2 0
možnosti
LH

Turecko nás vydírá našimi zákony a my se necháme.

To je válka. Ateismus/křesťanství /svoboda proti islámu.

Čím dřív to pochopíme, tím méně bude obětí.

14 0
možnosti
PS

No a zde je krásně vidět jak skvělé je mít vymytý mozek. Protože jako vítač co věří politikům, aktivistům a neziskovkám budete nadšený. Vždyť ať to dopadne jakkoliv , otevřou se stavidla lidem jenž nám budou vydělávat na důchody. Budou zde miliony lidí co vyznávají mír. Všechny své války nechají před hranicí Evropy a budou šířit lásku Evropou. Ano ve Švédsku to sice dopadlo zcela jinak ale Evropa to dokáže. Jen bych se prozíravě připravil a začal vyrábět multi-náramky s nápisem neznásilňovat a neházet do kolejiště.

2 1
možnosti
TK

EU s Turkem hrála nefér hru. Slibovala mu vstup, ale tento slib nemínila splnit. Opravdu jsem zvědav, jak z toho EU vybruslí, protože zatím všechny varianty znamenají průnik milionů muslimů do Evropy, tedy jsou katastrofou. :-/

5 1
možnosti
TT

No, vybruslila by z toho účinnou ochranou vlastních hranic.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS