Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Stejně je to ale sranda, že politický proud, který snižuje stavy Židů v Evropě možná s větší efektivitou, než to dělal Hitler, má oblibu v nazývání svých názorových oponentů nácky:-)

2 0
možnosti
JT

J34i10r95i 79T64i16c87h92y

28. 8. 2019 16:54

Pomalu?! Are you kidding? Francie se tam nejen riti, ona uz tam z velke casti je.

1 0
možnosti
FL

Dnes je to chaos, ale v budoucnu bude platit právo šaría a bude zase pořádek

2 0
možnosti
Foto

Francie naznačuje, kam se za pár let vyvinou multikulti snahy o různobarevnou Evropu.

12 0
možnosti
JL

Díky za info. Francie byla už za velké revoluce v čele pokroku - např. Francouzští ateisti nahradili chtěli nahradit křesťanství státním náboženstvím a uctíváním Rozumu. Takže takhle to dopadlo, uctívají Rozum, ale mají v tom trošku chaos.

5 0
možnosti
LB

Děkuji za tento článek, ač je plný otřesných skutečností. Informace jako tyto mě zbavují naděje na to, že si západní Evropa uchová svůj kulturní a civilizační ráz a že neskončí jako změť různých kulturních a národnostních buněk obklopených zdí a navzájem bojujících o veřejný prostor.

Zásadní sdělení článku pro Českou republiku vidím v tom, abychom nepřipustili podobný vývoj i u nás a abychom bedlivě sledovali jakoukoli snahu omezit lidskou svobodu, přičemž snahy omezit svobodu slova jsou i u nás už dnes jasně patrné.

20 0
možnosti
JL

Západ ovšem taky ve 20.století stvořil marxistické státy a nacismus.

2 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."