Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dekuji znovu za prelozeni uvah pana profesora, pane Popovsky. Znam jej z obrazovek tevevize a jsem nadsen jeho vyvody. I kdyz je v dusi demokratem, jeho mysleni je vzdy na urovni fernosti. Jeho vystoupeni UCI obcany takto premyslet.

1 0
možnosti
LP

Některé články pana Dershowitze nepřekládáme, nestíháme. Pokud Vás to zajímá, tak je najdete zde: https://www.gatestoneinstitute.org/author/Alan+M.+Dershowitz

0 0
možnosti

Ano. Jiní autoři, ale totéž. Steven Lenitsky, Daniel Ziblatt - Jak umírá demokracie. A je to i u nás - zadupat politického protivníka jakýmikoli prostředky. V té knize výše autoři tvrdí, že tento způsob chování začal aférou Watergrate a trvá dodnes - z obou stran.

Ta výše uvedená kniha uvádí příklady z celé historie USA, ale i ze světa. Myslím si, že tohle je dnes příčinou krize demokracie v celém západním světě. I u nás.

1 0
možnosti
JL

Ta historie USA nam take ukazuje tu silu cele organizace teto federace, ktera se za 230 let nezhroutila, pane Spato. To zadupani politickeho protivnika je mozne. Ale zadupani vule toho obycejneho obcana nelze. Zije v zemi, kde system vedeni a cela organizace mu dava silu nepripustit zniceni teto Unie.

Rok 2020 nam ukaze, zda mam pravdu proti tvrzeni tech dvou vami zminenych autoru. Protoze tento "impeachment" je jen oddaleni potrestani vsech akteru tohoto impeachmentu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."