Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokiaľ politické elity Európy odmietaju vidieť a pomenovať zlo, situácia sa bude iba zhoršovať. Karma.

5 0
možnosti

Ale mnohem nebezpečnější jsou Češi, kteří kradou v příhraničí zahradní sekačky. A jejichž národnost se samozřejmě nemůže uvádět...

1 0
možnosti

Německý ministr nechce třídit lidi. Asi je načase zrušit soudy a vězení, protože třídí lidi na zločince a spořádané. Navíc je to rasistické, protože složení etnik ve vězení je jiné, než v celé společnosti. ;-)

6 0
možnosti

To budou nejake fakenews, v Nemecku mohou radit akorat tak nejake gangy z Cech, Slovenska a Polska. ;-)

2 0
možnosti

Díky za článek. Předpokládám však, že budou i letos zveřejněny oficiální údaje, podle kterých kriminalita v Německu setrvale klesá.

Hodně mě zaujala tato pasáž:

„V jádru těchto patriarchálních struktur jsou uvěznění lidé, kteří nechtějí přijmout nucený sňatek, lidé, kteří nechtějí žít ve stavu neustálého soupeření nebo dokonce války s jiným klanem, a nechtějí se neustále schovávat před zákonem. Ale tito lidé potřebují pomoc. Připravujeme proto program, který jim pomůže obrátit se zády k tomuto způsobu života a začít úplně nový život někde jinde.“

Zdroj: https://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=742515

Pochopme: Lidé už neutíkají jen do Německa z Asie a z Afriky, už i v Německu tito lidé stejně jako ve svém původním domově vytvořili nebezpečné oblasti, ze kterých musí být těm lidem pomáháno do oblastí bezpečných. Považuji to za nepřekonatelnou absurditu, ovšem dění v migrační krizi mě už mnohokrát přesvědčilo, že v tomto ohledu mám jen malou fantazii.

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS