Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J87i82r72i 26T67i37c39h13y

2. 3. 2020 18:04

Democrat Drshowitz vystoupil v procesu proti Trumpovi, inscenovanem fasistickym lharem Shitem a jeho nohsledy, coby pravni odbornik, proto byl temi zlocinnymi Democraty silne napadan.

0 0
možnosti
JL

Dekuji prekladatelum za tento clanek. Videl jsem a take slysel tuto obhajobu prezidenta Trumpa v primem prenosu. Citil jsem se nadsen nad skutecnosti obhajoby zakladniho zakona zeme. Zakona, tedy Ustavy, ktera vznikla, kdy v Cechach vladl cisar Josef II !!!! (1787). I ty spisy tech autoru teto listiny, diskutujici o smyslu teto listiny. At uz se tykaji Alexandra Hamiltona nebo otce teto Ustavy, James Madisona. (pomocniku bylo 8).

Profesor se mel moznost oprit s obhajobou o dokument, ktery je v teto zemi bran jako voditko v celem tom novem svete. Obhajci demokracie a osobni svobody. Presne, jak Thomas Jefferson napsal v preambuli tohoto dokumentu.

"We the People of the United States, in Order to form a more perfect Union, establish Justice, insure domestic Tranquility, provide for the common defense, promote the general Welfare, and secure the Blessings of Liberty to ourselves and our Posterity, do ordain and establish this Constitution for the United States of America".

"My obcane Spojenych statu, v radu vytvorit dokonalou spolecnost, zarucit spravedlnost, pracovat pro dokonale souziti, zabezpecit zakladni obranu a osobni svobodu pro kazdeho obcana a dat se cestou k celkove prosperite, jsme sestavili a schvalili tuto Ustavu Spojenych Statu Americkych".

Vsak mala litost se mi usadi v srdci jen pri porovnani tohoto dokumentu s Ustavou nasi CR. Ta nase Ustava nema ani hodnotu toho papiru, na kterem je napsana. (muj osobni nazor). Jiz preambule teto Ustavy USA uci obcany hrdosti byt Americany. Ta obhajoba profesora Alana Dershowitze me vysvetluje tu ochotu tech prostych obcanu USA, bojovat v Evrope v WWII !!! Vsem diky za to.

1 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."