Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma a dík za důležité informace.

Díval jsem se dnes na přibližně desítku různých webů, většinou italských. Už řadu let tam bují dovážení čínských obyvatel do Itálie na (převážně otrockou) práci v čínských firmách sídlících většinou ve vyspělých průmyslových oblastech na severu. Nejvíce v Lombardii. Lidé v těch firmách pracují a bydlí v otřesných podmínkách. Podle oficiálních statistik z roku 2019 je Číňanů dlouhodobě pobývajících v Itálii přes 150.000, z toho většina ve zmíněných průmyslových oblastech (Lombardie, Benátsko, Emilia Romagna, atd.) Určitě nelze říci, že by všichni pracovali v čínských firmách, ale většina z nich velmi pravděpodobně ano. Fakt, že ohniskem šíření nákazy koronavirem je právě Lombardie, kde je nejvíce čínských firem a nejvíce dlouhodoběji pobývajících čínských občanů, kteří žijí často v naprosto nevhodných hygienických a obecně lidských podmínkách, je burcující. A ukazuje téměř se stoprocentní jistotou, kde je zdroj toho masivního šíření infekce.

0 0
možnosti
Foto

Bylo zjištěno, že nultý pacient chytil koronavirus v Německu a přivezl ho do Itálie. Vrtá mi hlavou, proč ten virvál. Na chřipku přímo zemželo za letošní zimu 150 pacientů a na souvislosti s ní se odhaduje kolem 2 tisíc obětí. Ticho po pěšině. Proč se nedělal stejný humbuk kolem chřipky?

0 0
možnosti
Foto

Právě takovéto sympatie pro bolševickou Čínu, stejně jako příspěvky do Sputniku činí Vaši Trikolóru pro mne jako pravicového konzervativce nevolitelnou stejně jako KSČRv

1 0
možnosti
Foto

To patřilo pod příspěvek pana Otty Černého.

1 0
možnosti

No, to jsou názory různých čínských opozičních informátorů a zahraničních politiků, kteří mají vůči čínskému režimu pochopitelné předsudky.. Mají na to právo a v lecčems pravdu. Ale jsou to jednotlivosti .. Informovat o selháních nebo konspiračních teoriích lze kdykoli a kdekoli.

Ale realita je taková:

"Za necelé tři týdny počet nově nakažených v Číně klesl z téměř 2000 případů denně na méně než 100 případů. Podle čínských úřadů se v pondělí nově nakazilo 40 lidí, což je nejméně od ledna, kdy se počet nakažených začal zaznamenávat s tím, jak epidemie postupovala. Podle oficiálních čínských zdrojů se přírůstek nově nakažených mimo provincii Chu-pej, která byla novým koronavirem nejvíce zasažená, téměř úplně zastavil.

Postup čínské vlády chválí Světová zdravotnická organizace (WHO). Ta uvedla, že čínský rezolutní přístup "zvrátil vývoj rychle se šířící smrtelné epidemie". Ve zprávě WHO se dále píše, že "Čína podnikla v reakci na rozšíření do té doby neznámého viru možná nejrychlejší, nejdůraznější a nejkomplexnější kroky v dějinách".

Nezbývá, než doufat, že Evropa se s tím vypořádá alespoň podobně.. byť za tím někteří jedinci budou rovněž vidět nechutnou snahu o likvidaci svého divadla či osoby..

2 2
možnosti

Z naší vlastní historie víme, že tito lidé jsou nadmíru stateční jednotlivci co skutečně říkají pravdu o totalitním, krvavém režimu.

Čísla z Číny jsou cinklá ze zásady, pravda se nikdy nesní prozradit.

SZO má hlavně starost o investice megafirem v Číně a hlavně "Don't Panic."

Evropa i jiní musí požadovat po Číně úhradu ztrát, za ty může jednoznačně Čínský režim.

3 0
možnosti

Číňani jsou fakt hrozní! Například včera přistála čínská loď v Benátkách a dovezla do severní Itálie respirátory, masky, dýchací přístroje, desinfekční prostředky a jiné haraburdí!

Snad budou ti Italové tak rozumní a všechno vyhodí do moře!

Moc tomu ale nevěřím, protože oni nečtou Tomka, Vlasáka a dokonce ani Mudru! Přestaňte si hrát na statečné internetové komunistobijce a podívejte se z okna ven, tam existuje realita.

P.S Honem ty mínusy sem, ať zachráníte svět od čínských komunistů!

:-)

1 2
možnosti

To, co jste sdělil, je podle mne hloupé a primitivní, ovšem je to vyjádření vašeho ega,, což respektuji.

Ještě se zeptejte, co na to váš zahradník, hezký bezvirový den.

3 0
možnosti
Foto

Všechno na základě "někdo napsal, někdo řekl". A pak manipulace s věcmi, které s věcí mají společné jen to, že se dají použít proti. Pokoutní "pravdy".

Do Číny jezdím 22 let. Byl jsem ve spojení se svými čínskými kolegy i během tohoto období a mohu říci, to, že to zvládli jde hlavně na vrub jejich disciplinovanosti, když o něco jde.

Stačí se jen zamyslet nad tím, komu by to prospělo.

1 5
možnosti

"Zvládli" to tak, že se virus rozšířil do celého světa do podoby pandemie

Děkujeme vašim čínským kolegům a komunistické straně Číny, vedoucí a o všem rozhodující síle.

7 0
možnosti
Foto

Komunismus nepřinesl světu nic než čiré zlo. Dnešní epidemie "čínské chřipky" je toho dalším názorným důkazem. Přesto se najdou šílenci resp. zločinci, kteří vztyčují sochy Marxe či Lenina. Svět se řítí do ďáblovy řiti.

5 1
možnosti

P47e98t63r 17T56o95m61e30k

12. 3. 2020 9:23

V Číně vládne odporný, prolhaný, komunisticko-kapitalistický režim a Číňani místo aby se od rána do večera omlouvali za to co světu opět (opakuji OPĚT) způsobili ještě mají tu drzost starat se o to jestli někdo (např. pan Kubera) někam pojede nebo nepojede). HNUS.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS