Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

V minulém století politici v USA věnovali mnoho sil obraně před proniknutím marxizmu a komunizmu a najdnou zjišťují, že ho tam majjí plno. Nejsou politicky jednotní, je to živelné. Tím hůře.

Karma

4 0
možnosti
Foto

Zakazované ovoce nejlépe chutná. Označit sám sebe za marxistu představuje pro dotyčného možnost na sebe strhnout pozornost.

1 0
možnosti
Foto

„Slogan ́All Lives Matter ́(Na všech životech záleží) je jen rasistická snaha delegitimizovat staletý globální útlak černochů, a postavit ty, kteří projevují nesmírnou hrdost na to, že jsou černí, do role nepřátel státu

Zdroj: https://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754648

logicky mi vychází, že by mělo být "legitimizovat"

2 1
možnosti
LP

Já to chápu takto. Legimitizace = proces uznání platnosti. Delegitimizace = proces neuznání / popření platnosti. Tu větu bych tedy řekl takto: "Slogan ́All Lives Matter ́(Na všech životech záleží) je jen rasistická snaha POPŘÍT PLATNOST staletého globálního útlaku černochů..."

1 0
možnosti
DC

D58a60v83i58d 62C74e11c53h

23. 7. 2020 11:15

Phobos et deimos.....

PS : tu postkapitalisticku, nerasisticku, nemachisticku a cojaviem este aku spolocnost si pred nedavnom "zalozili" v Seattli, dlho im to nevydrzalo.

6 0
možnosti
MS

Nechápu jejich vyhrožování "Pokud nedostaneme co chceme, zničíme USA".

Vždyť ony chtějí USA zničit právě svými poožadavky!

13 0
možnosti
Foto

Díky za velmi obšírné, ba vyčerpávající informace. Je to síla...

14 0
možnosti
ZH

To máte pravdu, síla polopravdy je toxická. Na serveru BLM nenajdete slovo marxismus, ale to nebrání tomu, aby se ve spojitosti zde objevilo jako základní a určující. Nepřesností a interpretačních naschválů je zde příliš mnoho. Škoda času.

0 5
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."