Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten článek je silné kafe. Každý by si ho měl přečíst. Posílám odkaz na povídání

k tomuto tématu, určitě se na to podívejte a odkaz přepošlete,

https://youtu.be/o4ehzCFR7CY

0 0
možnosti
GH

G35e20o50r34g26e 15H50o13l19y

19. 8. 2020 19:46

Diky, ze nas o tomhle informujete.

1 0
možnosti
JT

J50i17r18i 67T44i70c28h11y

19. 8. 2020 17:43

Nejhorsi spodina spolecnosti spolu s anarchisty, uchylkari a pomatenci pali, nici, i vrazdi, pritom levicacti Democrate toho zneuzivaji ku sve fasisticke propagande o resismu, bile nadrazenosti, homofobii, islamofobii a bilem extremismu. Vetsina beznych lidi je tak ohloupena, ze mlci, ani se neodvazi se nijak vyjadrit. Spolecnost v uplnem rozkladu, z ktereho snad ani neni mozne najit cestu ven.

2 0
možnosti
PK

Kamarád ze států my poslal video s názvem, jak se dnes v USA nakupuje. Pro mě tedy šok, jak černoši rabují a ničí .......

1 0
možnosti
EH

Prostě využívají spřízněné nálady a zkoušejí, kam už budou moc zajít. Nálada nakonec vyprchá, protože přijdou nové kauzy a hlas BLM utichne v nezájmu médií.

Problém pro hnutí je možnost každého vyjádřit se na internetu. Nějaký vzdělaný černý aktivista pracně sesmolí, kde by se ještě mohla rovnost občanů zlepšit a pak mu do toho hodí vidle pologramotní revolucionáři s podpalováním a nadvládou černých.

0 0
možnosti
JR

J45a95n 53R53á56ž

19. 8. 2020 14:44

Atmosféra strachu vyvolaná akceptací politiky "Kdo není s námi, je proti nám, jejíž variantou je" Kdo nepodporuje BLM je rasista", popřípadě "Kdo podporuje Trumpa není demokrat" je osvědčenou bolševickou metodou jak převzít moc.

Černoši jsou dnes v USA stejně zmanipulovanou částí společnosti, které byla "naordinována" představa o svém společenském znevýhodnění, jako byli zmanipulováni mužici v předrevolučním Rusku a tovární dělníci v únoru 1948 u nás a stali se kteří pak nástrojem sil v pozadí, které chtějí změnit společenský i politický systém.

4 0
možnosti
EH

My známe jenom komunismus, ale variace "Kdo není s námi, je proti nám", se prolínají celou demokratickou společností. Zrovna dneska jsem viděla epizodu v TV, kde postava říká jako humornou hlášku: "Nám stačilo obvinit trenéra z komoušství a strávil týden ve vězení." Atmosféra strachu v USA, že někdo bude za přítele SSSR, musela být strašná. Dneska se prozatím jenom vyhazuje z práce.

0 0
možnosti
SB

Sluníčkáři a podobné existence si neuvědomují, že dojde-li k rozkladu společnosti, tak se ta společnost rozloží i pro ně, jelikož i oni jsou její součástí.

6 0
možnosti
LT

Ale oni si to uvědomují, jenže....

Znáte bajku o žábě a škorpionovi? Víte, oni aktivisté jsou něco jako škorpion. Oni vědí, že když zabodnou žábě, která je převáží na hřbetě přes řeku jed do těla, že se utopí. Ale prostě stejně to udělají. Je to jejich nátura.

0 0
možnosti
JR

J90a15n 20R59á23ž

19. 8. 2020 10:02

Záběry s pokojných protestů lze najít na mnohý serverech -např.

https://www.email.cz/download/k/asRb8s6C0hx5ih7TEKPHFE5f6TB97hNDz-5JecoFmbyysM5_2CbTvBMmlWifMiF0Gj6tgJ8/mercedesOakland.mp4

Otázka na kterou by měli obyvatelé Oaklandu dostat od starosty: KDE JE POLICIE?

2 0
možnosti
LT

Vážně jste jako odkaz dal video které je umístěno ve VAŠEM mailu? Hm, drobná otázka, kolik lidí si myslíte, že se na to podívá? ;-D

0 0
možnosti
MK

Smutné čtení. A ještě vás za tenhle blog zdejší sluničkáři, Horneři, Poličtí a podobní podporovatelé BLM fašounů, sežerou a nahlásí.

7 0
možnosti
LT

Tak to jim ještě dodám munici klidně.

Osobně považuji BLM za nikoliv anarchistické, ale teroristické hnutí. Jo, moment, ono se to vlastně nevylučuje, takže nic.

Mluví o vzpouře, o rebélii? Fajn, nemám s tím problém. Na druhou stranu, již od starého Říma víme, jak se se vzpourou vypořádat. Taková cesta s Washingtonu do New Yorku lemovaná ukřižovanými aktivisty z BLM by velmi dokázala celkem oživit diskuzi o nějakých právech.

Samozřejmě, že jsem proti tomu, aby byli zabiti všichni přiznivci BLM. To by bylo kontraproduktivní. Ovšem řešení je opět již známo ze starého Říma. Decimace je celkem v tomto případě ještě mírný trest, který ovšem ukáže, že může být i hůře.

Neboli, v případě BLM je načase, aby si USA, potažmo celý svět přestalo hrát na politiku appeasementu, a pokud BLM chtějí válku, aby jim bylo ukázáno, co válka skutečně jest.

4 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."