Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomu, že Trump hraje golf, se smějí jen mediální hlupáčkové. Nikdo se totiž nezajímá, s kým ten „golf“ hraje; a to, že potřebuje relaxovat, taky není nepodstatné.

0 0
možnosti
LP

Já myslím, pane Stočesi, že je to jen takové popíchnutí. To, co Donald Trump předvedl v posledních 14 dnech před volbami - mám na mysli 3 až 5 volebních mítinků každý den - zaslouží obrovský respekt. Já bych to nezvládl ve 46 letech a jemu je přes 70. Bylo potřeba si dát pár dnů volna, odpočinout si a srovnat si myšlenky. Jeho tisková mluvčí si také vzala na pár dnů volno. Tohle každý rozumný člověk chápe. Jádro článku je ale podle mě v něčem jiném. Hezký den.

0 0
možnosti
RW

Ale Trump bojuje - tím nejlepším způsobem. Pokud by začal agitovat bude okamžitě obviněn, že se pokouší ovlivnit výsledek probíhajících žalob a vyšetřování. Fakta má pod kontrolou, udělal vše co bylo v dané situaci správné a možné, momentálně není míček na jeho straně. Mám např. neověřenou zprávu, že v Arizoně několik volebních okrsků nalezlo "chyby" při sčítání a opravilo výsledek ve prospěch Trumpa. Už jen podvržená informace, že je možné jednoduše identifikovat falešné volební lístky donutí řadu lidí přemýšlet, zda jsou ochotni za "správnou věc" učiněnou protizákoně nést osobní odpovědnost.

4 0
možnosti
ZZ

při vší úctě ke vzdělání autora, musím konstatovat, že se mýlí, zdejší bojovník se ZLEM, barta, jasně prohlásil, že je novým prezidentem ta stará zdrápanina, která už si možná ani nevzpomíná, že někam kandidoval

4 1
možnosti
IB

I11v94o 75B27o82u17š73e

11. 11. 2020 9:29

Ach ty neziskovky.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."