Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J21o25s31e45f 97B94á83r86t15a

8. 12. 2020 10:08

Možná by bylo dobré zodpovědět otázku proč byla ve volbách tak velká účast?

0 0
možnosti
LP

Všiml jsem si, že Vám na tuto odpověď odpověděl již Karel Stryczek. Jeho odpověď je jistě fundovanější než moje, když v USA žije.

Já bych vypíchl jen to, že v některých okresech hlasovalo více voličů, než je tam registrováno a potom si nešlo nevšimnout onoho údaje - myslím, že to bylo v Pensylvánii - stát rozeslal 1,7 mio volebních lístků a vrátilo se mu jich 2,5 mio. Čísla jsou zhruba.

Rád si přečtu Váš názor na věc.

0 0
možnosti
JT

Dobrý článek. Kdoví jak by to dopadlo u nás s tímto způsobem hlasování. Dvakrát, třikrát bych šel hlasovat bez občanky a pak poslat 20,30 korespondenčních hlasů

0 0
možnosti
Foto

A to jste republikán?

0 0
možnosti
JV

Pro mě je jen zajímavé, že se tentokrát neobjevila obvinění o ruském ovlivnění voleb. Ačkoliv je jasné, že Trump nenaplnil očekávání Kremlu a tyto volby Rusko přálo Bidenovi, nikde jsem k mému úžasu nenašel jedinou pochybnost. Asi tedy vyhrál ten správný. Je tak?

1 0
možnosti
LP

Dnes je to otázka Číny...

1 0
možnosti
JP

Ztráta času tohle konspirační plácání. I v USA jsou volební komise složené z obou táborů-demokratů a republikánů. Organizace a průběh voleb je v kompetenci daného státu. Ve "sporných" státech s těsným výsledkem to byli republikánští guvernéři, kteří vyhlašovali Bidena vítězem...Někdo prostě neumí se ctí prohrát a nechtěně tak odhalil svou nezpůsobilost k zastávání tak vysokého úřadu.

3 4
možnosti
LP

Ta poslední věta je naprostá kravina. Tou jste se odkopal.

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Když jste přemýšlivý ......... nevadí vám, že prezentace i interpretace dat není objektivní?

0 0
možnosti
Foto

Nebudu se považovat za podivína jen proto, že nepřijímám tento tendenční rozbor.:-)

1 6
možnosti
DR

Že Vás tyto nesmyslné konspirační teorie stále baví.

3 4
možnosti
LP

Konspiračního na tom není vůbec nic. Za mě je to jen selský rozum. Spoustu těch věcí cítím stejně, jen bych to nedokázal takto vědecky popsat. Situaci sleduji a jsem zvyklý si na věc dělat vlastní názor a věřit mu. Vy si věřte, čemu chcete.

7 1
možnosti
Foto

Podezřelé jsou výsledky každých voleb. To Vám u každých nějaká skupina občanů potvrdí. ;-D

4 3
možnosti
Foto

Ti, kteří popírají lumpárnu v amerických volbách, jsou si naopak jistí zfalšováním voleb v Bělorusku, kde vítěz získal 80% hlasů. Paradox.

9 5
možnosti
ZH

Žádný paradox. V Bělorusku nemůžete dát přepočítat výsledky, nemůžete podávat žaloby a rozhánějí vás násilím, když pochybujete. Kdežto v USA se umožňuje dělat právně vše, co by mohlo odhalit onen kýžený podvod. To není paradox, ale rozdíl.

2 2
možnosti
ZH

Trump a jeho pohrobci jsou horší než baby. V minulých volbách na hlasy vyhrála Clintonová, obrečela to, ale uznala bez divadla a hysterických scén. Na všechno jen jedna námitka. Kolik lidí by se muselo účastnit toho volebního komplotu, aby se podařilo zmanipulovat masivně volby, jak se popisuje? A ani jeden nezradil, nepřiznal se, že ho někdo najal? Dokonce i republikáni ve vedení volebních komisí výsledky uznávají a žádné důkazy o vydírání, aby něco falšovali, nepřinesli. :-P;-D

6 10
možnosti
FL

Počty hlasů se se zapisují do k tomu vytvořené aplikace a tam není problém nějaké číslo nenápadně trochu zvětšit. Byl o tom článek

1 1
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."