Diskuse

Jsem rasista?!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmíte ani vnímat!

Vy válečný štváči ;-D

Karma R^

6 0
možnosti
JH

Tohle nálepkování zatím skvěle funguje a bude hůř!:-)

8 0
možnosti
Foto

Je to až s podivem, jak se lidé bojí nálepek.

5 0
možnosti

Za rasistu je dnes označován ten člověk, jehož ochota kooperovat a dělit se s někým jiným je zřetelně závislá na blízkosti resp. odlišnosti toho druhého.

Ale to je úplně normální, ne?

Pokud tedy jsem ochoten dělit se ve vlastní rodině, s jinými Čechy, třeba i s kýmsi jinde v Evropě - ale nemám nejmenší chuť zabývat se problémy kohokoli z Nigérie nebo Bangladéše, jsem rasista? Pokud ano, tak tak jsem rasistou rád a podle výše uvedeného schématu budu vždy rasisticky diskriminovat seč to jen půjde. ;-)

18 0
možnosti
Foto

Ono to není ani tak o odlišnosti vnějších znaků jako o osdlišnosti v chování a zvycích. Měla jsem během života postupně mnoho přátel z různých velmi odlišných etnik. Tedy přáteli byli ti, kteří se chovali stejně jako já, byť na první pohled vypadali odlišně. Ostatní mezi ně nepatřili, byť byli stejné rasy jako já, ale z mého pohledu problematičtí.

Prostě v barvě kůže to není. Rozhodující je chování.

9 0
možnosti
RS

Rasismus a xenofobie je dedictvi nasich davnych predku. Puvodne to byla ochrana lovist. V prirode je to bezny ukaz. Pri tom nikoho nenapadne nadavat ruznym dravcum do xenofobu. Je to konkurencni boj o preziti. To nam v nasich genech zustalo.

15 1
možnosti
JN

J80i98ř83í 21N89o80s41e54k

12. 1. 2017 10:19

Pro každou myš každá kočka xenofob :-)

7 0
možnosti
JN

J41i39ř63í 90N59o39s53e92k

12. 1. 2017 9:40

V USA vyhrál "rasista" a "homofob" , kterého volilo tolik barevných voličů, jak se Demokratům nezdálo ani vesnu, a za kterým stojí množství gayů - z těch prominentních třeba Milo nebo hlavně Peter Thiel, jeden z jeho předních poradců.

Takže pokud USA - náš vzor, nesme ty nálepky hrdě :-)

12 0
možnosti
PS

Slovo rasista je tak zprofanované jako vlast, národ . Jenže vlast je pořád naším domovem, národ jsme pořád mi a naši předci a pokud nechceme, nemůže nás nikdo osidlovat lidmi z Afriky a Středního východu , kteří sem nepatří. Občané ČR mají právo rozhodnout , kdo bude v jejich zemi žít s nimi . Nejde o turisty, studenty , návštěvníky, jde o ty, kteří přicházejí zabrat svůj kus naší vlasti.

19 0
možnosti
LP

Souhlasím s Vámi, ale to svoje právo si musíme hájit a bojovat za něj. V tuto chvíli prohráváme. Pomaleji než v západní Evropě, ale prohráváme. Ještě však není všem dnům konec, bude to ještě dlouhý boj,..

12 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."