Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Vy jste ubožák, Popovský. Argumentovat vám nemá smysl, protože to je snůška nesmyslů, ten váš článek, jakou svět neviděl. Jediné, co z něj vyčnívá, je vaše ubohost, hloupost a malost. Ostatně i z vašich jiných textů a reakcí v diskusích.

7 6
možnosti
KM

Ano, je to nesmyslná hysterická státanina.

6 6
možnosti
PB

.... rozvodovost, natalita, neúplná rodina, singl styl, atd.atd. bych zrovna do souvislosti s homosexualitou nedával,- spíše bych se zaměřil na současný životní styl, jemuž vládne bezbřehý konzum a na podmínky, které pro fungování ucelené rodiny v oblasti sociální nastavil stát. Odlišnost obecně a její mediální propagace je tématem doby,- však homosexualita nebyla, není a nikdy nebude společenskou normou v pravém slova smyslu,- je akceptovatelnou normou!,- pokud by tomu bylo naopak, lidstvo by dávno vymřelo a z homosexuálních imámů by sa aj Alláh zbláznil!

1 0
možnosti
LP

Nadměrná propagace homosexuality je jen jeden střípek z mnoha. Já jen tvrdím, že její propagace je škodlivá pro mládež i pro celou společnost. Proti homosexualitě jako takové nic nemám - homosexualita prostě je, s tím nic nenaděláme.

3 0
možnosti
LJ

Ve Skandinávii jsou školy, kde vodí děti na exkurse do gay a lesbických klubů. Pokud rodiče nechtějí, aby se jejich potomek akce účastnil, jsou označeni za homofoby.

2 0
možnosti
Foto

Cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly.

2 0
možnosti
ZB

Tak ta Vaše udajná "propagace homosexuality" vede k ohrožení rodiny,velkému počtu rozvodu a malé porodnosti?Jak si potom vysvětlíte,že v Rusku "kde je svět ještě v pořádku" mají naproste stejné problémy?Rusko vzhledem k malé porodnosti vymírá a počet obyvatel zvyšují pouze muslimští migranti z postsovětských asijských republik?Jen další bigotní, "za vlast,národ a rodinu" sepsaný text...Rv

7 1
možnosti
Foto

Ano, za vlast, národ a rodinu je to správné heslo.

0 0
možnosti
MV

jsem tim homosexualem, ktery svoji orientaci na obdiv opravdu nevystavuje. ale tak prizemni nazory jsem opravdu dlouho necetl...

8 1
možnosti
VK

Bože to je hloupé. Jistě máte po ruce studii, zejména články a pořady s homo tematikou překračují uvedená 4 %?

Jak údajná propagace snižuje porodnost? Jako že se tím zvýší počet homosexuálů? Máte názory jak sedmdesátiletý Novák z katolické školy.8-o

8 3
možnosti
PK

Tak určitě přesahuje 4% a mluví se o tom více než o tradiční rodině. I vítěz Oscara by neměl šanci pokud by to nebyl příběh gaye.

4 2
možnosti
EH

Je zcestné svalovat nízkou porodnost na propagaci homosexuality.

- hledáme viníka pro pogromy?

- je lepší homosexualitu skrývat a rozmnožovat homosexuální geny?

- stojí homosexualita něco daňové poplatníky?

- plní homosexuálové věznice a zvyšují kriminalitu?

Pokud vám vadí homosexualita v tisku, tak až to přestane lidi pobuřovat, přestane se o tom i psát. Takže i vy přispíváte takovými blogy k propagaci homosexuality a utvrzujete tisk v tom, že se o tom má psát. ;-)

5 2
možnosti
PK

Lidi pobuřuje (lépe řečeno - vadí), že se o tom píše příliš jakoby snad jiné jevy ve společnosti neexistovaly nebo nebyly důležité.

4 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."