Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

"Každý národ má takovou vládu, jakou si sám zaslouží" -- Joseph de Maistre, francouzský diplomat

Nevím, zda-li je to nezpochybnitelná pravda, ale náš další osud bude velmi závislý na výsledku letošních voleb.

2 0
možnosti
LJ

V 7. století se Francouzi invazi muslimů bránili a ubránili se. Ve středověku se bránili invazi Angličanů, v novověku se třikrát ubránili invazi Němců. Teď se nebání a jen se dívají, jak jim postupně muslimové obsazují zemi. Hmm.

5 0
možnosti
PB

..... přáli si to, vypěstovali si to, podporovali to (a nadále podporují), tak ať si ten výjimečnej stavu užívají až do skonání světa,- ale bez exportu na "divokej východ",-tady na ty jejich sociální experimenty nejni nikdo zvdavejVEU!

4 0
možnosti
MK

R^R^R^ Ano, je naší povinností, tedy těch, kteří vědí, stále informovat o stále se zhoršující situaci. Je naprosto jasné, že vše spěje ke krvavému střetu. Nevěřím, že se všichni Francouzi podělají. Umím si představit, že prvně bouchne v hlavě někomu z rodičů, kterým muslimové zabili dceru nebo syna. Čím později se tak stane, tím to bude horší.

U nás, lépe ve V4, musí platit absolutní zákaz přijímání muslimů, ať už to jsou uprchlíci sebe větší. Proč? Už dobře víme, co umí II. nebo III. generace.

7 0
možnosti
Foto

Neprijimat a postavit islam mimo zakon, jako nebezpecnou sektu.

0 0
možnosti
JC

Strašně, ale strašně dlouhé...

0 0
možnosti
LP

Mně to povídejte, já jsem to překládal. Také překládám raději kratší články...

4 0
možnosti
Foto

R^R^R^. Co je platné, že si lidé nebezpečí uvědomují, že ho dokáží formulovat a upozorňovat na něj, když odpověďní dělají hluché a slepé.

7 0
možnosti
LP

Já mám takové heslo: "Prohrát můžeš, ale bojovat musíš."

7 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."