Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

Jak je možné, že si tohle nechají lidé líbit? Média buď neinformují vůbec, nebo píšou články o lidech, kteří expresivně vyjádří své zděšené...

0 0
možnosti
LP

Tuhle otázku si kladu už několik let. Ale vidíte sama, co se děje u nás, a to se zde stal v uvozovkách jen ́jeden případ ́ znásilnění.

Takových článků, jako je tento, mám zde na blogu řadu. Je to děs, ale dokud se to nedotkne většiny lidí osobně, tak budou mít hlavy strčené do písku.

Co oči nevidí, to srdce nebolí. A když už to nastane, tak je pozdě. A tak žijete a doufáte...

0 0
možnosti
Foto

Je to jako mor. Časem to zasáhne celou Evropu, Česko nevyjímaje.

6 0
možnosti
OP

Nepoučitelní - jejich sousedé tyto problémy řeší léta, ale oni si je dál nasávají

6 0
možnosti
JM

J73o52s88e69f 16M12i79k95e68l

18. 6. 2019 13:07

Speciálně Španělům toto kultůrní obohacení ze srdce přeji!

0 2
možnosti
LP

Jak krátkozraké...

6 0
možnosti
LB

Čtení je to smutné, ale je třeba tyto věci připomínat. Právě kvůli dostatečné informovanosti o problémech vycházejících z migrační krize se česká veřejnost postavila na stranu rozumu.

Pamatujme si však, že i u nás zpočátku existovala extrémní propagandistická vlna médií soukromých i veřejné služby, která se snažila donutit naši zemi, aby se na šílenství v podobě bezhlavého přijímání migrantů také podílela.

Nezapomeňme na ty, kteří za tím stáli!

29 0
možnosti
SN

:-).....a objeví se člověk, který se přílivu imigrantů společně z celou V 4 brání a už přijde z EU, hanopis vydupaný si Čechy, konkrétně Piráty, tajný, v angličtině, nepřeložený! Druhý den, ačkoliv je tajný, jak už jsem psal, je vhozen všanc médiím, ba i trvalí rozvraceči současného režimu,(říkají si "pojistka demokracie"), senát, ustanoví komisi, noooo dějí se tu věci. To by bylo, abychom se ho pomocí udavačů a masáže médií nezbavili! My chceme EU jednotnou, kdo nejde s námi, jde proti nám! R^R^R^!!

6 1
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."