Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J69i24r31i 43T34i28c81h52y

21. 10. 2019 17:27

Pokud se nemylim, v Dansku je asi 500000 privandrovalcu, vetsinou muslimcu a Arabu, coz na celkovy pocet obyvatel je neco pres 10% (zhruba stejne, jako 10% cernochu v USA). Tito prichozi v poslednich desetiletich se neprizpusobili, jejich cinnost je jiz davno podobna ku Svedsku. Velmi podobne Francii, Anglii, Holandsku a dalsich.

0 0
možnosti
Foto

A co na to znepokojení dánští občané...?Protiimigrační Dánskou lidovou stranu volilo ve volbách 2015 21 procent voličů a byla součástí vlády.Ve volbách 2019 zaznamenala propad na 8,7 procent.To k tomu Vašemu severskému malování čerta na zed opravdu nepasuje....nebo jako vždy místní expertí ví lépe jak to v Dánsku vypadá než místní obyvatelé?Pokud někdo překládá do dánštiny články z Protiproudu a vydává to za realitu tak se v Dánsku asi dost diví co se u nás děje.;-)

0 1
možnosti
TD

O protiimigračních stranách a jejich andělské čistotě si iluze nedělám, ale fakta jsou fakta:

https://en.wikipedia.org/wiki/Bombings_in_Sweden

https://www.ft.com/content/9c0d30ea-eb46-11e9-85f4-d00e5018f061

Žádný Protiproud, ale Financial Times, DW, Forbes a další, stačí zadat do Googlu "bombings in denmark".

Takže to, co se v článku popisuje, se v Dánsku opravdu děje. Nebo jsou snad podle Vás FT, DW a další součástí protiimigrantské hysterie? Nebo míříte na nějaké dílčí tvrzení?

Tak si říkám, že to v té naší trapně zapšklé a xenofobní ČR není zase tak hrozné, že? Počet pumových útoků od začátku roku máme momentálně kolik - nula?

6 0
možnosti
JL

Můžeme se na to dívat tak, že novodobí Vikingové, jejichž předci děsili Evropu, si nabrali migranty z jiných zemí a kultur, aby prožili něco, co by je vytrhlo z blaženého polospánku. A granáty vás vytrhnou z nudy docela dobře. Ať si to užívají.

2 0
možnosti
PJ

Všichni tak dopadneme. Dokud si jasně neřekneme, že islám do Evropy nepatří a dokud nebudou fungovat zákony pro všechny stejně.

12 0
možnosti
Foto

Pokud se takové statistiky v Dánsku zveřejňují, tak tam mají víc svobody než my, protože u nás se nesmí zveřejňovat počty vězňů podle příslušnosti k národům či etnikům.

5 0
možnosti
PK

Zkuste tam zavítat a shlédnete stejný obrázek,,,

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."