Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ďakujem za článok!

0 0
možnosti
AK

Zapadni Evropu cekaji dva scenare, ktere jsou uz dnes jasne a ani jeden neni hezky. Budto je ceka islamizace nebo obcanska valka. Priklanim se k tomu druhemu, ktery si myslim pukne opet v Nemecku.

0 0
možnosti
LP

A co říkáte na ty naše Fellow Travellers z Nejvyššího soudu?

1 0
možnosti
Foto

Až bude možno bez obav přijít do mešity s křížě na krku tak pak můžeme udělat vstřícný krok i my do té doby je to ohrožení evrpoských tradic za které bojovali celé generace lze napsat i evropanu

5 0
možnosti
LP

Pod tím si člověk může představit spoustu věcí. Ale budoucnost nejen Francie vypadá z našeho pohledu temně.

0 0
možnosti
Foto

Jsme taková menší země, takže určité zásadní změny se k nám dostanou později, ale nepochybně přijdou. Navíc tím, že jsme početně slabší, tak není takový problém nás početně převýšit.

Máme štěstí, že nejsme hospodářsky tak "na výši" a muslimové se k nám neženou, ale to nebude trvat věčně. Takže období kolem roku 2050 bude i pro nás významné z hlediska rostoucího vlivu stávající muslimské menšiny. Sami tomu pomáháme.

5 0
možnosti
Foto

No, tak nějak, mnoho lidí se dovolává jakési náboženské svobody a tolerance, ale nikdo z nich nechce připustit, že církve - šiřitelé náboženství - jsou vlastně šiřitelé totalitních, nesnášenlivých ideologií, sloužících k získání moci a ovládnutí společnosti. Proto, by s nimi mělo být nakládáno, stejně jako s ostatními šiřiteli totalitních ideologií. ;-(

2 2
možnosti
Foto

Zejména judaismus, že pane Mizero.RvRvRv

1 1
možnosti
MK

Karma. Bohužel, evidentní cesta do záhuby, kudy se vydala Evropa, je dlážděná potleskem naivních dobroserů a vítačů, kteří si myslí, že spasí svět nebo a to je to horší, jsou za to placeni.

18 0
možnosti
LB

Já sice nosím brýle, ale jsou druhy krátkozrakosti, na které nepomůže vůbec nic, ani léta na fakultě, ani léta praxe, ani ten soudcovský talár či paruka.

České soudy prostě kopírují chyby západoevropských soudů: Bagatelní spor si nechaly vnutit pod značkou sporu o náboženské svobody a učinily rozhodnutí, které bude islamisty hodnoceno jako precedentní a jako krok na cestě k vynucování si dalších požadavků.

Země jako je Francie jsou už v dost beznadějné situaci. Všichni vidíme, kam to vede, u nás to prosím nedovolme.

23 0
možnosti
DR

Z té poslední věty bych měl obavy. Stačí se podívat do diskuzí jak tohle někteří zlehčují a podceňují, prý strašení migranty.

Z Francie bude za chvíli muslimská republika, Německo asi moc dlouho zaostávat nebude a pak se to bude šířit dál.

8 0
možnosti
Foto

Až na to, že do školy nosily do školy "hidžab", respektive obecně pokrývku hlavy i naše babičky , jak dosvědčují dobové foto, tak můžete mít trochu pravdu. Příznám se se zahanbením, že i já jsem na jednom foto zachycen trapně v rádiovce. A takoví vojáci zase v brigadýrkách.

0 10
možnosti
JM

To už tady dlouho nebylo. Vy jste fakt mimo. Tak doufejme, že vaše babička nedostala po papuli, kdykoliv si toho vašeho předchůdce hidžábu nedala na hlavu.

9 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."