Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J48i72r10i 96T43i29c13h29y

2. 1. 2020 17:57

Proc je po prelezeni plotu odvazeji do Spanelska, misti aby je vyvedli zpet za plot?

17 0
možnosti
PM

Asi proto:

V říjnu 2017 rozhodl soud ve Štrasburku, že Španělsko musí zaplatit 10 000 eur dvěma africkým migrantům, kteří byli spěšně deportováni poté, co v srpnu 2014 zdolali plot u Melilly. Soud EU uvedl, že španělská pohraniční policie pochybila, když neprovedla ověření totožnosti migrantů a neposkytla jim přístup k právníkům, překladatelům a zdravotníkům.

Zdroj: https://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=740214

3 0
možnosti
JS

Naivita, pokrytectvi, nebo proste normalni blbost. Tezko rozhodnout. Asi vsecko dohromady.

13 0
možnosti
DR

Má smysl to vůbec komentovat? Karma.

15 0
možnosti
Foto

Jen pane Rozsívale dokud ještě můžete, všechno vesele komentujte. Protože až se pro neexistenci žiletkových plotů ve Španělsku dostanou Plaváčci pěšky dále do Evropy a rovnou až do Česka, budou tady naše veškeré debaty a komentáře u nás zakázány - a již rozhodně nebude možné komentovat co. EU!!

0 0
možnosti

Španělsko se řítí do záhuby. Socialisté pana Sáncheze se za účelem proimigrantské vlády spolčili s ultrakomunistickým blokem Unidas Podemos a důvěru této neomarxistické vlády chtějí za pár dní opřít o hlasy katalánských separatistů, kteří za podporu dostali "neveřejný slib" slib referenda o samostatnosti. Pedro Sánchezovi a jeho PSOE vůbec nejde o vlastní lidi, jinak by neotevírali hranice, ale řešili by svých 3,5 milionu nezaměstnaných.

22 0
možnosti
JT

J71i97r41i 87T18i28c56h53y

2. 1. 2020 17:58

Jen Spanelsko? Francie, Svedsko, Nemecko, Holandsko ...

6 0
možnosti
JK

Co si zvolili, to mají.

Problém je, že se tím "oni" dostanou do Schengenu, tedy jsou vlastně i u nás.

Jasný důvod 100% odmítat jakékoliv přerozdělování migrantů.

35 0
možnosti
OP

Tato opatření odskáčou samozřejmě obyčejní Španělé, ale to je socanům putna. Na druhé straně si ovšem koledují o volební neúspěch, takže Španělé, vydržte to a natřete to socanům v nejbližších volbách

21 0
možnosti
SM

Španielsku vládu nekonečne trápi, že by sa niekto z inváznych jednotiek mohol zraniť. Nepočula som ani náznak, že by španielske úrady trápilo, keď prenikajuci sociálni špekulanti s nebetycnou drzosťou zraňuju španielskych policajtov kameňmi, drukmi, Molotovmi, nehasenym vápnom, metaním vlastných exkrementov. Na koho strane stoja španielske úrady?

30 0
možnosti
Foto

K30a90r36e67l 38C58a67c44h

2. 1. 2020 11:23

Kdy už konečně politikům zemí sdružených v EU a té slavné Evropské komisi dojde, že hranice EU je nutno bránit před nájezdníky. Je třeba je doplnit strážními věžemi se vzájemně se překrývajícím perimetrem. Příklad bychom si měli vzít z Izraele.

34 0
možnosti
LB

Dobře, takže za pár let si ve Španělsku zvolí vládu, která tam opět nějaký plot postaví. A tak se to v západní Evropě bude střídat pořád dokola, vlády proimigrační a vlády méně nebo více protiimigrační. Ale i snahy těch protiimigračních vlád budou jako plivnutí do oceánu. Ten zásadní problém v západní Evropě žádný plot ani zeď nevyřeší. Nevím, co poradit Západní Evropě. Střední a východní Evropě však radím co nejtvrdší protiimigrační politiku a nebude-li zbytí, pak i ploty na hranicích.

16 0
možnosti
Foto

Ja porad premyslim co jim do te vody co pijou lejou asi drogy jako za valky nemci vojakum jinak to blbost tech lidi neni vysvetlitelna . Dekuji za clanek !!!

20 0
možnosti
Foto

Možná je to tím, že záchranné organizace podávají Plaváčkům na humanitárních lodích, které je u břehů Libye zachránily multivitaminové preparáty, na které nejsou vůbec zvyklí a jsou po nich tak mohutně čilí a aktivní, že se nebojí přelézat ani žiletkové ploty.8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."