Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

Dokud západ přesouval do Číny výrobu, kterou nechtěl mít na svém území, bylo všechno v pořádku. Koho z liberálních "demokratů", neomarxistů a ekoteroristů skutečně zajímalo, že v Pekingu se nedá dýchat? Když Čína nakupovala ve velkém US dluhopisy, koho z finančníků zajímalo, že je jednou bude chtít splatit?

Přesuneme problematická odvětví do Číny, vyděláme na tom víc než Čína a pak Čínu donutíme přijmou západní standarty, vydělané peníze ji donutíme opět vrátit a udržíme ekonomický náskok západu.

Naštěstí dnes už většina lidí chápe, že vytvořit závislost na Číně byl jeden z mnoha nesmyslů liberálních "demokratů" a západních neomarxistů. Teď jen aby lidé pochopili, že nepomůže nadávat na Čínu, ale je třeba vypráskat ty, kteří závislost způsobili.

9 0
možnosti
JH

J62a96n 59H51y97n47e51k

7. 4. 2020 10:11

Bohužel dnešní "nenažraný" západní kapitalismus si problém svou nenažraností přivodil sám. Myslím tím ztrátu mnoha odvětví. Stačí třeba uvést textilní průmysl, který by zdevastován zneužitím levné pracovní síly třeba v Číně či Indii a dalších asiiských zemí. Ty toho samozřemně využily a dnes jsou giganty ve vývozu i třeba zdravotnického materiálu. Proto nelamentujme a nakritizujme Čínu, ale náš západní kapitalismus. Ten se bude muset hodně změnit.

3 2
možnosti
RW

Na západě není kapitalismus, současný ekonomický, politický i sociální systém západu má blíže k fašismu než kapitalismu.

3 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti
Foto

Karma.Dobré čtení pro zdejší pročínské kolaboranty a "užitečné idioty". Západ se musí opravdu probudit a stáhnou výrobu zpět na své uzemí v první řadě všeho nezbytně potřebného...

11 3
možnosti
AN

A60l61e91š 88N33o25v58á93k

7. 4. 2020 11:08

bohužel je na takový krok západ už příliš zlenivělý.

0 1
možnosti
MV

dekuju

slovni spojeni "trzni leninismus" je presny, ale beha z toho mraz po tele

3 1
možnosti
DH

Západní země přenesly své továrny do Číny aby více vydělaly a nyní vidí že to nebylo správné. Pomohly tím Číně vyrůst v průmyslového giganta a nyní musí žadonit o pomoc.

9 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."